top of page

Najpomembnejše zame je, da se vi, ki pridete k meni, počutite prijetno in slišano in da vzpostavimo medsebojno zaupanje. Vaše dobro počutje in varno okolje je zame bistveno znotraj teh osvetljevanj. Takrat se lahko čarobnost povezovanja in odkrivanja šele prične. 

Osvetljujem splošne energije in tendence, ne napovedujem. Nikoli ne morem napovedati 100% nekega konkretnega dogodka. To lahko vzamemo, kot “prekletstvo” pa vendar je konec koncev tudi “blagoslov”, saj v resnici nočemo v naprej vedeti vsega, kar se bo zgodilo. Tudi če bi vedeli se vse ves čas spreminja, tudi mi sami in težko je s tem sedanjim vedenjem in izkušnjami zares razumeti  nekaj v prihodnosti. Morda nam je nekaj danes pomembno pa nam čez eno leto ne bo več ali obratno, nekaj o čemer danes sploh ne razmišljamo bo čez nekaj let postalo bistveno v naših življenjih. 

Pomembno je živeti, tukaj in zdaj. 

Astrologija nam pomaga ozaveščati in sprejemati energije. Sprejemati tiste zunaj nas in ozaveščati tiste znotraj nas. In tu, znotraj nas, se rojeva priložnost za spremembe. Moj namen in želja je pomagati kultivirati te energije, ker se na ta način osvobajamo prevelikih navezanosti in lažje živimo polno življenje.

 

 

Astrološko Osvetljevanje Leta 

 

Za letna osvetljevanja je načeloma vedno primeren čas. Od takrat ko pridete pogledam in osvetljujem za eno leto naprej. Sama bi predlagala, da vzamete za iztočnico koledarsko leto (od 1. januarja do 31. decembra), astrološko leto  (od ene do druge pomladi) ali pa vaše osebno sončno leto (od enega do drugega rojstnega dneva). To zadnje je najbolj osebno.

 

V letnem osvetljevanju pogledamo glavne tematike, ki se odpirajo in bodo za vas poudarjene v naslednjem letu. Lahko se še posebej osredotočimo na točno določeno tematiko, ki vas zanima.

 

Trajanje in cena:

 

50 eur za vse, ki ste že bili na posvetovanju pri meni, trajanje: 70 minut

65 eur za vse tiste s katerimi sodelujemo prvič, trajanje: 90 minut 

 

Nadaljni krajši posvet 

40 eur, trajanje: 40 minut

 

 

Paket letnih osvetljevanj (3 srečanja)

 

115 eur za vse, ki ste že bili na posvetovanju pri meni, trajanje: Prvo srečanje 70 min nadaljna dva po 40 minut.

135 eur za vse tiste s katerimi sodelujemo prvič, trajanje: Prvo srečanje 90 min nadaljna dva po 40 minut.

 

 

V prvem najdaljšem srečanju pogledamo celotno leto (za tiste, ki ste prvič na posvetu pa tudi vašo natalno zgodbo), katere so glavne tematike in področja, ki bodo osvetljena za vas. Za to uporabljam različne tehnike (tranzite, profekcije, progresije, povratke).

Z njimi razberem katere vaše osebne zgodbe so vpletene, kaj je tisto kar bo osvetljeno to leto? Na koncu še podrobneje pogledamo prve štiri mesece (štejemo od takrat, ko začenjamo).

 

V vsakem nadaljnem osvetljevanju pogledamo kje ste, kako se stvari odvijajo in nato še podrobneje naslednje štiri mesece pred vami. Seveda lahko izkoristite te 40 minutna srečanja kadarkoli, tudi prej, če se znajdete v situaciji, da potrebujete nek dodaten vpogled in posvet.

 

Vsakič pogledamo kje so priložnosti in kako lahko energije čim bolj izkoristite v svoj prid. Prav tako pa tudi kako se najkonstruktivneje soočiti s težavami.

 

*Če se za paket odločite v začetku leta in imamo prvo najdaljše srečanje januarja, potem bi se, če ni druge potrebe ponovno dobili maja in za tem septembra. 

*Če pa se recimo odločite za paket takrat, ko imate rojstni dan in je to npr. aprila se prvič dobimo aprila naslednjič septembra in zadnjič decembra ali januarja.

 

 

Astrološko Osvetljevanje medsebojnih odnosov

 

60 eur, trajanje: 70 minut

 

Srečanje začnemo s pogovorom o tem kje ste in kaj si želite od tega konkretnega odnosa. Kaj se vam zdi največji problem? 

 

Na podlagi tega pogledam: 

Kako vi sami delujete v partnerstvu in kako deluje ta drugi o katerem sprašujete.

Kakšne so potrebe in želje v odnosih?

Kaj je tisto kar teče in je dobro negovati, ker bo v napornejših časih pomagalo reševati odnos in mu premagati še tako naporne ovire?

Kaj je tisto na kar je treba biti še posebej pozoren, kje najhitreje lahko nastanejo težave? Kje lahko prihaja do nerazumevanja in nesporazumov?

Kje so priložnosti za izboljšavo?

Kaj je tisto, ki lahko pomaga v kritičnih obdobjih? 

Kako negovati odnos? 

Kje ste vi občutljivi in kje partner?

Kje so tako imenovane “slepe točke” v odnosu? Kaj je tisto, kar mi ne vidimo pri partnerju ali težje razpoznamo in obratno.

 

Osvetljevanja so primerna za kakršnekoli odnose, partnerske (zasebne in poslovne), družinske, prijateljske. 

 

 

Vsa svetovanja potekajo preko Zoom-a. Po svetovanju vam pošljem tudi zvočni posnetek pogovora.

                      Naročite se lahko na urska.osolnik@gmail.com

bottom of page