top of page
Search

Gledam v nebo: Venera in Mars v vodnarju

Updated: Mar 8, 2022

Venera je prestopila v znamenje vodnarja in se še enkrat združila z Marsom.

Zdaj pa ga počasi pušča za seboj in gre naprej.

Hiti v objem hladnega Saturna.

V marcu bo večino časa preživela obdana z Marsom in Saturnom, s principom asertivnosti in hitrosti na eni strani ter zračne hladnosti na drugi. Tako se lahko počutimo tudi mi znotraj odnosov, ujeti v neke ideje in principe.

Toda ta Venera ni kar tako, tudi sama je bojevnica, prodorna v svoji jutranji pojavnosti in zdaj že daleč stran od Sonca in zato samostojna ter močna v svojih prepričanjih.

Ravno v času Sončevega premika v ovna in s tem začetka pomladi bo zadela v Urana, ki ji bo prinesel osvoboditev. Marsikateri odnos se lahko zaključi ali pa vsaj pošteno prevetri v tem času.


S Saturnom lahko doživi ta mesec tudi zavrnitev ali pa vsaj zaustavitev in hladen tuš.

Vendar le tam, kjer je potrebno, v pozitivno konstruktivnem se uči postavljati meje in zori v svoji trdnosti, preden bo lahko ponovno bolj sproščeno zaplavala v ribah v začetku aprila.

Mars ji medtem sledi, prebija se skozi znamenje vodnarja, po dolgem času ponovno sam - brez svoje ljubimke Venere. Tudi on se bliža Saturnu in njegovim omejitvam, to srečanje bo pa precej napornejše.

Mars bo pred tem, ravno tako, kot pred njim Venera, zadel še v Urana, ki bo dodatno naelektril njegov bojevniško uporniški duh.

Vendar ne glede na vse bo prej ali slej s svojimi idejami močno trčil v neprebojnega Saturna, ki bo jasno pokazal kje so meje in do kam se lahko gre.


Vendar, če sprejmemo omejitve ter nadaljujemo s tempom, ki ga dirigira Saturn, lahko premikamo gore, vendar bo občutek, da jih nosimo na svojem hrbtu.

Vztrajnost in vzdržljivost je mantra za ta čas.

In ja, predvsem pa nujno preverimo, globoko znotraj sebe, če se borimo in premikamo gore za pozitivne srčne ideje in cilje.U.

Foto: Anja Papuga38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page