top of page
Search

Gledam v nebo: Konec tedna z Luno v devici in tehtnici 🌙

Od srede, 16. februarja (21:41) do ponedeljka, 21. februarja (10:18)

✨Luna je že včeraj prestopila v devico in intenzivnost polne Lune počasi popušča. Vrgli smo se v dnevna opravila. Praktična analitična naravnanost device nas bo pa popeljala tudi v ta konec tedna.

Nekateri smo lahko čutili, kljub vsem ostalim vplivom, več utrujenosti, sploh s Soncem na zadnji stopinji vodnarja (iz katere se premakne danes popoldne 🙌).


Petek bo zanimiv dan, ponoči se je dovršila povezava Jupitra in Urana ter nosi občutke osvoboditve ter naelektrenost povezovanj in širjenj. Nekaj novega drugačnega je v zraku. Priložnost je za pozitivne preboje.

Energije so zelo povezovalne in tak je tudi tokrat Uran. S svojim vplivom ne pridrvi, kot orkan, ampak potrka na vrata ;)

Energije so še vedno tukaj samo mogoče jih na začetku ne doživimo, kot nek velik preboj in spremembo. To je tudi daljši vpliv, ki bo še nekaj časa prisoten in ga bo Luna spodbujala še naslednji teden.


Danes (v petek, ob 17.40) pozno popoldne vse skupaj poudari (ali vsaj začne poudarjati) še Sonce, ki prestopi v znamenje rib in se počasi začne približevati Jupitru. Prinaša pa še dodatno pozornost na intuitivnost, pretočnost in povezovanje. Še en planet, ki se je po daljšem času osvobodil restrikcij Saturna. In trenutno nam to še kako paše 🎈

Dobro je le, da ne pozabimo na fokus, sploh, če želimo tudi kaj konkretnega narediti te dni in se ne moremo samo prepustiti sproščenemu ribjemu toku. Eno in drugo je super, samo, da ni vse na pol, ker tako hitreje pride do nezadovoljstva.


V soboto se bomo že zbudili z Luno v tehtnici. Želja po harmoniji nas bo vodila skozi konec tedna pa tudi strast in kreativnost.✨


Bodite lepo.

U.


Foto: Anja Papuga

162 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page