top of page
Search

Gledam v nebo: Luna in planeti za konec tedna 🌙

Od petka, 15. januarja do ponedeljka, 18. januarja

Jutri bo Luna še vedno vzpodbujala vodnarske energije v nas in družbi. Ne bo več toliko potentnosti, ker se več ne povezuje z ostalimi planeti. Tako, da velja, da ta petek ni najbolj primeren za nove začetke, ampak bolj za rutinska opravila in naloge.

V letošnjem letu je vodnarska energija zelo pomembna. Če ne prej jo bomo zelo dobro občutili v naslednjem mesecu, ko se bo v tem znamenju zvrstilo večina planetov. V teh zadnjih dnevih (sreda zvečer, četrtek in tudi petek) pa smo že lahko okusili kaj nas čaka in katera področja bodo za nas osebno aktualna v naslednjem obdobju.


Širše gledano so z vodnarjem poudarjene družbene in socialne teme. Prijateljska energija je to, ki je pa lahko nekoliko hladna. Vodnar poskuša na stvari gledati čim bolj objektivno, kar ima svoje prednosti obenem pa tudi slabosti. Neomajen je v borbi za pravice drugih. Lahko ga najdemo na vseh straneh različnih mnenj, ki se oblikujejo v družbi. Njegova posebnost je, da je drugačen in nekako izstopa iz povprečja svojih somišljenikov.

Fiksno zračno znamenje nam letošnje leto, poleg uporništva in svobodomiselnosti, obljublja trdnost ter neomajnost v svojih pogledih in razmišljanjih.


V petek pozno zvečer Luna prestopi v znamenje rib. Umirjeni ribji vplivi bodo letošnje leto vsakič zelo dobrodošli po nemirnem in napetosti polnem vodnarju. Zaradi trenutno tudi pozitivnih povezav z bikom in kozorogom si lahko ustvarimo prijeten in zanimiv konec tedna.

Vendar vodnarju ne bomo kar tako ušli. V zraku bo še vedno čutiti napredno ter razvojno energijo, ki je v svoji manj prijetni različici lahko tudi živčna in nepremišljena. Pazimo se pretiravanja.

Luna ponovno raste na nebu in energije je vse več mi pa si bomo želeli svobode ter sprememb.


Lep in iskriv konec tedna.

U.408 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page