top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu🌙


Od četrtka, 7. januarja (09:52) do sobote, 9. januarja (12:14)


✨ Smo v času napornejše in intenzivnejše Lune v škorpijonu. Petek bi mogel biti glede na Lunine povezave nekoliko lažji, vendar se te dni na nebu toliko dogaja, da ga bomo verjetno doživljali zelo različno. Vsekakor pa je več možnosti, da zajahamo kakšen ugodnejši vpliv.


Najbolje jo bodo odnesli tisti, ki se bodo uspeli nekoliko distancirati od trenutnih vrelišč in bojev.

Poleg pozitivnih povezav Lune, ki obljublja več volje in ustvarjalnosti, saj aktivira vpliv Sonca in Neptuna, jutri zamenjata znamenji Merkur in Venera.


Merkur gre v vodnarja in tako direktno v boj, Venera pa bo iz kozoroga vseeno nekoliko pomagala gladiti situacijo.

Z Merkurjem v zračnem znamenju nas bo mikalo, da gremo v besedni spopad, vendar trenutno ne bomo s tem ničesar dosegli. Ne glede na to kdo bo v naslednjih dneh navidezni zmagovalec je treba vedeti, da se borba dogaja v fiksnih znamenjih, ki so trdna in nepopustljiva v svojih stališčih.

Tako, da v resnici zares premaknili ne bomo nikogar. Trenja in zamere, zaradi prehitrih in pregrobih besed pa bodo ostala.


Naša rešilna bilka je energija Venere, ki nam lahko s svojo uglajeno in prizemljeno kozorogovsko narvnanostjo največ doprinese.

Z realnim, vendar prijaznim pristopom, lahko jutri marsikaj postorimo. Venera v kozorogu ve kakšne so njene naloge ter jih z vljudnostjo in učinkovitostjo lahko brez problema opravi, ker se enostavno ne bo pustila potegniti v kaotični svet prepirov in zmešnjav.✨


Želim vam čim več Venere v naslednjih dneh.

U.


Foto: Anja Papuga296 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page