top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu🌙

Od petka, 10. septembra (08:04) do nedelje, 12. septembra (10:34)


✨Luna bo danes zjutraj prestopila v znamenje čustveno intenzivnega škorpijona in nam bo za ta konec tedna, tudi zaradi povezav z ostalimi planeti, prinesla več teže in nemira.

Zvečer bo v škorpijona prestopila tudi Venera in iz uravnotežene tehtnice vstopila v obdobje, ko bo težje našla ravnovesje. Letošnje obdobje v škorpijonu bo za vse planete naporno zaradi tenzije in obremenitve iz fiksnih znamenj - Saturna iz vodnarja in Urana iz bika. Hitrejši planeti bodo drug za drugim trčili v Saturna in Urana ter ponovno spodbujali njuno približajočo povezavo in njun uporniško revolucionarni vpliv, ko se tresejo in podirajo temelji.

Petek bo čutiti več teže in ovir. Luna se bo čez dan počasi približevala povezavi s Saturnom. Sobotno jutro bo zaradi Urana stresnejše in nepredvidljivo. Kasneje bodo pozitivnejše energije. Zvečer pa je lahko nekaj več pretiravanja.

V nedeljo zjutraj bomo čutili zagon in poriv zaradi povezave z Marsom. Kmalu za tem pa bo Luna prestopila v strelca in prinesla nove odprtejše energije za zaključek tega konca tedna.✨


Vse dobro.

U.


Foto: Anja Papuga


363 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page