Search
  • UrskaOsolnik

Gledam v nebo: Luna v ┼íkorpijonu­čîÖ

Od petka, 10. septembra (08:04) do nedelje, 12. septembra (10:34)


ÔťĘLuna bo danes zjutraj prestopila v znamenje ─Źustveno intenzivnega ┼íkorpijona in nam bo za ta konec tedna, tudi zaradi povezav z ostalimi planeti, prinesla ve─Ź te┼że in nemira.

Zve─Źer bo v ┼íkorpijona prestopila tudi Venera in iz uravnote┼żene tehtnice vstopila v obdobje, ko bo te┼żje na┼íla ravnovesje. Leto┼ínje obdobje v ┼íkorpijonu bo za vse planete naporno zaradi tenzije in obremenitve iz fiksnih znamenj - Saturna iz vodnarja in Urana iz bika. Hitrej┼íi planeti bodo drug za drugim tr─Źili v Saturna in Urana ter ponovno spodbujali njuno pribli┼żajo─Źo povezavo in njun uporni┼íko revolucionarni vpliv, ko se tresejo in podirajo temelji.

Petek bo ─Źutiti ve─Ź te┼że in ovir. Luna se bo ─Źez dan po─Źasi pribli┼żevala povezavi s Saturnom. Sobotno jutro bo zaradi Urana stresnej┼íe in nepredvidljivo. Kasneje bodo pozitivnej┼íe energije. Zve─Źer pa je lahko nekaj ve─Ź pretiravanja.

V nedeljo zjutraj bomo ─Źutili zagon in poriv zaradi povezave z Marsom. Kmalu za tem pa bo Luna prestopila v strelca in prinesla nove odprtej┼íe energije za zaklju─Źek tega konca tedna.ÔťĘ


Vse dobro.

U.


Foto: Anja Papuga


362 views0 comments

Recent Posts

See All