top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu🌙

Od srede, 1. decembra (12:54) do petka, 3. decembra (13:12)

✨Smo tik pred mlajem, ki je tokrat tudi mrk in Luna je v čustveno intenzivnem škorpijonu.

Danes zjutraj je povezovala približajoč aspekt med Saturnom in Uranom. Energije je vse manj in težje nosimo napore in spremembe.

V zraku so vse bolj močne energije približajočega ponovnega trka teh dveh planetarnih velikanov, ki povzročata lome na družbenem nivoju in tudi v naših zasebnih življenjih.

Saturn je trdnost, tradicionalnost, disciplina na drugi stran pa Uran z nepredvidljivostjo, nepričakovanostjo in željo po osvoboditvi.


Četrtkov večer bo v romantičnejših in tudi strastnejših odtenkih. Veliko kreativnosti bo v zraku, proti petkovem jutru pa tudi intenzivna čustvena globina in na koncu še dodatek Jupitrovega navdiha.

Dober čas, da se vprašamo kaj je tisto za nas, kar nas navdihuje in daje smisel našemu življenju?


Pred Sončevim mrkom to soboto dopoldne je priporočljivo več počivati, manj jesti oz. se postiti ter veliko piti (ne alkohola, da ne bo pomote ;)).

Se umiriti in poglobiti vase ter razmišljati o opuščanju preživetega in o načrtih za prihodnost, takih, ki osmišljajo naše življenje, nas navdihujejo in notranje izpolnjujejo.✨


Vse dobro.

U.


🦋V začetku tedna sem posnela astrološke e-novice o tokratnem mrku - o splošnih energijah, ki z njim prihajajo in za vsako ascendentno znamenje posebej. Če jih želite prejeti tokrat in še naprej, vsake 14 dni v času mlaja in polne Lune, vam jih lahko še pošljem. Prijavite se na povezavi:


Fotka: Anja Papuga
252 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page