top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu 🌙

Od torka, 25. januarja (04:56) do četrtka, 27. januarja (08:33)✨Luna je v škorpijonu in energije v nas in okoli nas bodo v naslednjih dneh nekoliko intenzivnejše. Vladar Mars je že prestopil v kozoroga in prinaša močnejši zagon ter tudi vztrajnost.

V naslednjih dneh oz. kar tednu prihaja do večjih obratov - Venera se počasi ustavlja ter konec tedna ponovno obrača direktno. Tudi zaradi povezave z Uranom prinaša neke nove uvide in spremembe v naše odnose ter tudi na to kaj cenimo, kaj imamo radi, kako se povezujemo.

Zaradi svoje jutranje pozicije (vidna je na jutranjem nebu) je veliko bolj odločna - kot vedno je lahko to za nekatere stvari zelo dobro za druge pa spet ne. Venera je v tej svoji fazi manj naklonjena diplomaciji in uravnoteženem povezovanju.

Pomembno je vprašanje, kaj je tisto, kar si resnično želimo (in če zares vemo kaj to je, da ne teptamo drugih, ko poskušamo to doseči).


Obenem se Merkur jutri ponovno vrne v kozoroga in v neposredno bližino Plutona v kateri ostane vse do sredine februarja.

To bo čas, ko bomo globoko in korenito predelovali predvsem na mentalnem nivoju. Soočanje s strahovi in sencami je Plutonova domena. Pomembno se je soočit z njimi ne pa obstat v njih. Poplava temačnih misli se nam lahko zgodi in dobro je obdržati zavedanje, da je to samo trenutek v času in bo minil, kot vse drugo.

Je pa to tudi zelo konstruktivna povezava za raziskovanje. Letos septembra, ko se je Merkur že povezoval s Plutonom smo videli precej s področja raziskovalnega novinarstva - to je bil čas, ko se se med drugim v javnosti pojavili Pandorini dokumenti. Lahko pričakujemo, da pridejo na površje neke nove zgodbe in/ali pa tudi nadaljevanje starih.


Naše razmišljanje in komunikacija ter naše vrednote in želje bodo osrednja tematika v naslednjih dneh. Lahko bo prišlo do pomembnih transformacij na teh področjih, najprej znotraj nas in potem tudi na zunaj, ko se že naslednji teden, s ponovno vsemi planeti direktno, začnejo stvari hitreje in konkretneje premikati naprej.✨


srečno!

U.


V začetku naslednjega tedna bom poslala e-novice o mlaju in novih začetkih, ki se odpirajo naslednji teden - z Venero in Merkurjem ponovno direktno.

Dobite jih lahko, če se naročite na spodnji povezavi:


Iz razstave fotografinje Anje Papuga, Kamnik 12/2021151 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page