top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu🌙

Od srede, 28. septembra (01:14) do petka, 30. september (06:03)🌒 Luna ponovno raste in v splošnem je energije vse več. Ponoči smo se poslovili od Lune v znamenju tehtnice in bomo to sredino tedna preživeli v škorpijonovskih globinah.


Energije škorpijona nas vlečejo v notranjost in nekoliko bolj zaprejo vase. Čustveno je hitro lahko napornejše, sploh v času, ko so fiksna znamenja (kamor spadajo polega škorpijona še vodnar, bik in lev) že tako obremenjena.


Tukaj nas konec oktobra čaka tudi prvi mrk, tako, da že te dni lahko dobimo kakšen mali namig za kaj bo šlo. Katere tematike se bodo razvnele in obarvale obdobje tokratnih mrkov ter to jesen.


V četrtek pa imamo prehod Venere v tehtnico in mislim, da bo to precej pozitivno obarvalo naše dneve. Vsa ta harmonija in ravnotežje po katerem smo hrepeneli v zadnjem času pa se nikakor ni manifestiralo. Zdaj bo lažje dosegljivo.


Notranje ravnovesje je (še vedno) ključ. Za dolgoročne učinke 🙃🧘🏻‍♀️


⚖️🍁Sezona tehtnice nam prinaša jesenski čas, ko se narava obarva v najbolj čudovite odtenke in nekako spodobi se, da tudi temu času preko tehtnice vlada Venera, prav tako, kot spomladanskemu majskemu bohotenju, preko znamenja bika.


V znamenju bika prihaja v ospredje Venerina čutnost v tehtnici pa predvsem estetika in eleganca. Precej več racionalnosti in objektivnosti je v njenem zračnem (znamenje tehtnice pripada elementu zraka) domu. Če v biku želimo predvsem čutiti mir ga v tehtnici želimo predvsem ubesediti in tako se rodi pregovorno tehtniška diplomacija.


Z Venero v tehtnici bomo lažje prišli do dogovorov in kompromisov. Tako družbeno, kot zasebno.Zvezdni pozdrav,

U.🎨 Douglas Aagard oil painting - Cottonwood on a farm


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page