top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu🌙 in Jupiter v ribah 💫

Od torka, 28. decembra (22:15) do petka, 31. decembra (00:07)


✨Dočakali smo (ponovno) Jupitra v ribah. Jutri (v sredo) prestopi in bo z nami v vodnem znamenju vse do začetka meseca maja.

Zakaj toliko pompa okoli tega?

Vsekakor je to trenutno svetla (astrološka) točka v precej neprijetnih časih. Seveda to ne bo čudežen preobrat, ki bo vse rešil. Pravzaprav lahko nekatere stvari postanejo še nekoliko težje - Saturn ostaja sam brez “blažilca” Jupitra.

Po drugi strani pa se bodo odpirale nove priližnosti v naših življenjih, ki nam bodo prinašale navdih in optimizem ter tudi sočutje in solidarnost - o kateri toliko govorimo v zadnjem času pa je bilo zelo malo tiste pristne - večinoma je bila izsiljena in pogojena.

To so splošne energije, ki jih obljublja Jupiter v ribah, obenem pa bo prinesel tudi čisto konkretne priložnosti, rast in razvoj na določena področja v naših življenjih.


Luna se ta čas pomika skozi znamenje škorpijona, tako, da bo naše doživljanje in čustvovanje intenzivnejše. Še vedno bo tudi precej hektičnosti in zaustavitev na vsakem koraku, kot smo že navajeni. Vendar je vladar Mars odprto naravnan in nam daje zagon in voljo, skupaj s Saturnom pa tudi osredotočenost in disciplino. Stvari niso lahkotne in enostavne, vendar se splača potruditi.✨🦋Te dni bom poslala še zadnje letošnje e-novice v katerih bom govorila o začetku 2022 in

nekaj malega tudi o Sloveniji v naslednjem letu. Predvsem pa o Jupitru v ribah - na katero področje nam v naslednjem letu prinaša priložnosti.

Če želite prejemati astrološke e-novice (2x na mesec) o splošnih vplivih in za vsako astrološko ascendentno znamenje posebej se lahko prijavite nanje:


Foto: Anja Papuga
526 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page