top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v škorpijonu🌙 in nova praktičnost uma (Merkur v devici)


Od četrtka, 4. avgusta (13:46) do sobote, 6. avgusta (18:38)🌾 Evo, imamo novo ozemljeno in praktično naravnano energijo Merkurja v devici. Več bo analize in pozornosti na podrobnostih. Komunikacija bo zelo praktično načrtna. Občasno lahko seveda tudi zaidemo v nepotrebne podrobnosti in malenkosti ali pa smo perfekcionistično preveč kritični do sebe in drugih.

Kakorkoli z Merkurjem v devici bo izkupiček dober. Nič nam ne bo ušlo in marsikaj bomo organizirali in splanirali naslednje tedne. Našli bomo praktične rešitve za nastale težave. Devica sicer rada komplicira, vendar ravno z Merkurjem to ne bo prevelik problem, če nam seveda ne gredo na živce natančnost.

Ker ja, veliko bo natančnosti, če ne že v nas samih pa okoli nas. Oziroma, če ne bomo zahtevali natančnost sami od sebe, jo bodo drugi od nas.


Vsekakor bo več razmišljanja v smeri kaj lahko izboljšamo in katere so vse tiste malenkosti, ki jih je potrebno še postoriti in pripraviti za naslednje projekte … Smo še sredi poletja pa vendar je september in z njo jesen vse bližje in Merkur v devici nas že opominja na to.


🌓 To so splošne energije, ki bodo aktualne dalj časa. Ti naslednji dnevi z Luno v škorpijonu pa znajo biti spet nekoliko bolj naporni. Čustveno bo intenzivno, še posebej, ker se stvari ne bodo odvijale po planu. Hoteli bomo določene premike pa ne bo šlo zlahka. Ali bo zelo zelo težko ali pa sploh ne bo. Nekakšen “gas - zavora” efekt bo, kot da tiščimo na gas in zavoro naenkrat in se posledično, kljub vsej vloženi energiji, ne premaknemo nikamor. Frustracije in to na kvadrat.


Vsak po svoje se bomo spoprijeli s to energijo, zdaj, ko vemo, da je prisotna, morda nekoliko bolj konstruktivno in zavestno.  Precenite sami pri sebi koliko energije imate in kaj se zares splača, včasih (ne vedno, seveda) je tudi najboljše odnehat in iskat druge rešitve. Praktičnega Merkurja imamo na svoji strani in z njim bomo lažje poiskali druge opcije, samo odpreti se moramo zanje.


☀️Medtem pa Sonce še vedno močno sije in je še nekoliko stran od težav, ki se mu hočeš nočeš približujejo v drugi polovici znamenja leva. Še je čas za prepoznavanje lastne avtentičnosti in tistega notranjega žara, ki nas greje in vitalizira, tudi takrat, ko gre vse narobe in nas življenje ne podpira toliko, kot bi si želeli.Zvezdni pozdrav,

U.


🎨 Victo Ngai, The day, 201230 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page