top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v biku🌙

Updated: Jan 21, 2021

Od srede, 20. januarja (19:55) do sobote, 23. januarja (08:42)

S prestopom Lune v bika smo štartali tudi s prvim Luninim krajcem, ki bo še nekoliko pripomogel k napeti energiji za katero sta poskrbela Mars in Uran.

Sonce je prestopilo v vodnarja in bo v naslednjih dneh še dodatno osvetljevalo zgodbo, ki se trenutno piše na nebu.

V naših zasebnih življenjih lahko reagiramo prehitro in pretirano v teh dneh. Manj bo potrpljenja in tolerance. Močan bo občutek oz. potreba po uporu in borbi za tisto v kar verjamemo.

V četrtek zjutraj bo še močno napeta energija v zraku. Popoldne in proti večeru pa se bodo stvari počasi umirjale in bo več želje po harmoniji ter razumevanju.

V petek se bomo zbudili v prijetno sanjavo jutro. Vendar bo kasneje spet nekoliko več stresne energije, težave bodo v komunikaciji in zaradi drugih vplivov bomo hitro skočili v besedni boj.

Vprašanje, ki si ga je v teh dneh dobro zastaviti je predvsem kam hočemo usmerjati energijo.

Kaj ima resnični globji smisel in kaj je tisto za kar se je vredno boriti?

Koliko ima na naše odzive in ravnanje vpliv ego in ne resnična srčna vzpodbuda?

Predvsem pa ne pozabimo pokazati razumevanja za nasprotno stran. Oziroma ga najti v sebi. Ker druga plat sigurno obstaja, tudi, če se nam to zdi popolnoma neverjetno in nam je resnično nerazumljiva ali nesmiselna - vsaj na prvi pogled.

Trenutno bomo razumevanje težje našli. Občutek bo, da drugi pritiskajo ravno na točke, ki so za nas najbolj ranljive in eksplozivne.


Pri vsej tej napeti energiji je dobro, da se poskušamo nekoliko manj izpostavljati stvarem, ki nas aktivirajo - recimo družabnim omrežjem. Poleg tega je priporočljivo, da smo zmerni s kavo in vsemi drugimi poživili. To so vse stvari, ki nas še dodatno stimulirajo in nam otežujejo vzdrževanje notranjega miru in ravnovesja.

To so nasveti, ki so uporabni še vsaj do sredine februarja, ker bo ta čas energija Urana močno prisotna. Kasneje se za nekaj časa nekoliko umiri in se ponovno intenzivneje aktivira na začetku poletja.


Želim Vam čim več notranjega miru in ravnovesja.

U.


Foto: Anja Papuga252 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page