top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v biku🌙

Od torka, 14. decembra (09:10) do četrtka, 16. decembra (21:42)

✨Luna bo naslednje dni v rodovitnem zemljskem biku, ki nam prinaša več stabilnosti in občutka kaj je dobro za nas same.

Obenem pa nas Venera vleče v globine. Kmalu se bo obrnila navidezno retrogradno in določene stvari bo potrebno premisliti, v zvezi z odnosi ter lastno vrednostjo. Kaj je tisto, kar si želimo in zakaj si želimo, ali si želimo premočno?


Še vedno je pa tudi manj volje in moči za karkoli zares premaknit in je čas, ko je konstruktivneje razmislit kateri boji so zares smiselni in če že, na kakšen način jih bojevat.

Strelec (znamenje v katero je včeraj prestopil Mars) je direkten in resnicoljuben in kmalu se bo lahko v Marsovih energijah pokazal v vseh svojih barvah.


Luna nam tako nosi več čustvene stabilnosti in samozadostnosti, vendar bo na svoji poti pogosto ovirana in izzvana. Razmišljam o drevesu, ki ga vetrovi in nevihte upogibajo in klestijo, vendar njegove korenine so močne in globoke. Prilagodimo se vetrovom, vendar naj naše notranje bistvo ostane trdno.✨


Vse lepo.

U.


🦋 Približujemo se tudi zadnji lunaciji v tem letu - polni Luni v znamenju dvojčka. V teh novicah bom več govorila tudi o Veneri in Plutonu, ki sta aktualna ta čas ter približajočih praznikih.

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja tudi za vsako astrološko znamenje posebej se lahko prijavite nanje na povezavi:

https://www.lookingatthesky.com/kontakt32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page