top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v biku 🌙

Od nedelje, 6. februarja (23:51) do srede, 9. februarja (11:26)


✨Teden bomo štartali z Luno v biku. Prijetna ozemljena energija nam bo prinesla več stabilnosti.

Na nebu se pa počasi povezujeta tudi Venera in Mars. Ta ponedeljek bo njuno srečanje vzpodbudila Luna in dodala ščepec vznemirjenja, saj se obenem dotakne tudi Urana. Lahko pričakujemo strast in zagon, ki prideta nekako nepričakovano ter nenadno in nas presenetita. Mogoče že nekaj časa nismo kaj podobnega občutili in nas bo to presenetilo. Lahko pa je kaj bolj konkretnega in pride iz nepričakovane smeri.


Kombinacija Venere in Marsa je v pozitivnem strastna in ustvarjalna, v negativnem se pa lahko hitro stvari prevesijo v preveliko intenzivnost ali celo nasilje. Iskanje ravnovesja med tema kozmičnima ljubimcema bo nekaj s čimer se bomo ukvarjali naslednje dva meseca, ko bosta tako po stopinjah, kot tudi na nebu, ves čas tesno skupaj.


Jutrišnji praznik bo s prvim krajcem že nekoliko napornejši. Verjetno bomo po vsem ponedeljkovem zanosu naleteli na določene ovire ali pa samo ta strastna volja ne bo več tako močna.

Saturn obarva življenje nekoliko melanholično in se hitreje prikrade občutek nemoči in nesmisla. Ne pustimo se, kar tako.

Z zavedanjem nekoliko upočasnimo ritem in sprejmimo Saturna, kot del življenja, ki pride in gre.

In ne pozabimo, da so ta občasna stanja melanholije in globokega premišljevanja lahko tudi vrelec ustvarjalnosti ter globokih življenjskih spoznanj. ✨


Lep dan vam želim.

Urška


Foto: Anja Papuga26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page