top of page
Search

Gledam v nebo: Polna Luna v dvojčku

Updated: Dec 6, 2022

🌝 Približujemo se polni Luni, ki je precej izzivalna in nestrpna, zaradi povezave z retrogradnim Marsom.

Vsekakor bodo v nas spodbujeni različni bojeviti občutki, vendar je velika verjetnost, da izzivalci prepirov ne bodo “zmagovalci” v konfliktih v teh dneh.

Tako, da se v resnici ne splača, če smo pa izzvani je pa verjetno tudi škoda časa in živcev za nekaj, kar bo tisti na drugi strani prej ali slej ugotovil, da nima prav, če bo pa še vedno trdil svoje, mu pa tako ali tako ni pomoči … 😉


Občutek je, da se največ nespametnih in prenapihnjenih besed lahko zgodi v začetku tega tedna, ko je Merkur še v strelcu.

Seveda nas vse skupaj lahko tudi navdihuje in pozitivno navdušuje. Hitreje se bomo pa znajdli znotraj konflikta, če ne bomo zadostno dihali 😉 in bili dodatno pozorni.🐐V torek zvečer Merkur prestopi v preudarno in ozemljeno znamenje kozoroga.

Besede postanejo tehtnejše (tudi v prepirih). Sama se zelo veselim tega.

Ne tehtnejših prepirov 😉 ampak tiste notranje ozemljenosti uma, ki se lažje fokusira in naredi načrt kako najbolj učinkovito in organizirano naprej.

Več trdnosti bo tudi v dejanjih. Seveda se zna zgoditi, da ne bomo več tako optimistično zrli v svet, vendar pa bo realna slika prišla še kako prav, če hočemo imeti na koncu kakšne konkretne rezultate.🌠 Merkur bo prav tako v teh dneh ponovno viden na nebu, tokrat, kot zvezda večernica (se pravi ga bomo lahko opazovali na večernem nebu, prav kmalu tudi skupaj z Venero).

Simbolno govorimo o tem, da nekaj postane vidno, na primer, določen dogovor, ki se je dogajal v zakulisju.

Nekaj zasveti na nebu.

Morda postane določeno delo dokončano in so rezultati tudi vidni ali pa smo dolgo sestavljali določen projekt in smo ga pripravljeni predstaviti svetu.

Lahko je to družinski, poslovni, kreativni ali pa mešanica vsega skupaj. S svetom pa ne mislim, da bomo to ravno naznanili na televiziji 😉 ampak znotraj nekega našega širšega kroga ljudi.🤎 Če ne drugega, bo pa prav gotovo postala jasna določena stvar znotraj nas.

Vedeli bomo kako naprej, kar je tudi ali pa morda še najpomembnejše. Zlata vredno 💫V naslednjih dneh vam želim nekoliko več potrpljenja in morda ne bo odveč, da se kdaj ugriznemo v jezik.

Energijo polne Lune pa raje porabimo za visokoleteče dolgoročne projekte (ki jim bomo sicer zdaj malo pristrigli krila, ampak bodo pa uresničljivi) o katerih razmišljamo in tudi sanjamo že ves ta strelčevski čas.Zvezdni pozdrav,

U.Slika: Rene Magritte; The Poet recompensed, 1956.


85 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page