top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v devici🌙

Od ponedeljka, 6. septembra (01:04) do srede, 8. septembra (05:19)


✨Smo tik pred mlajem in energije je vse manj. Ponoči je Luna prestopila v devico in že v torek bo ponovno začela rasti in s tem simbolno nakazovati nove začetke.

Ponedeljek bo povezovalen. Venera se bo srečala z Jupitrom - te energije je že konec tedna aktivirala Luna, vendar je na tej poti Venero prestregel še Pluton, ki je dodajal pritisk v naše odnose.

Danes se ga je že nekoliko osvobodila in brez ovir na poti hiti v objem k Jupitru. Skupaj bosta prinašala harmonijo in navdih. Povezava bo vpeta tudi v tokratni mlaj, tako, da bomo ta vpliv čutili dalj časa.

Po torkovem nočnem mlaju se bo začel čas septembrskih novih priložnosti. Zaradi povezave z Uranom so pred nami inovativni projekti, nove drugačne ideje, ki pa bodo tudi praktične in osredotočene na detajle.

Luna se kmalu za tem pomakne v opozicijo z Neptunom in nakazuje, da bo še vedno veliko nejasnosti ter zmede. Naslednja povezava pa je z Marsom in Plutonom, ki nam nosi več napetosti, vendar tudi fokusa in voljo. ✨


Bodite dobro.

U.

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja se lahko prijavite nanje na povezavi:

Novice z razlogo vpliva tokratnega mlaja in energij za naslednjih 14 dni (za vsako znamenje posebej) so bile že poslane, vendar vam jih lahko pošljem naknadno ob prijavi.283 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page