top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v devici🌙

Od petka, 24. decembra (09:23) do nedelje. 26. decembra (17:23)


✨Danes se Luna pomakne v znamenje device in z njo prihaja ozemljena praktična energija. Še toliko bolj, ker je Merkur v kozorogu.

Luna se tekom dneva lepo povezuje in nam daje možnost, da smo organizirani in učinkoviti, proti večeru pa bo več bojevitosti.

Tudi zaradi vseh ostalih vplivov te dni, lahko zelo hitro pride do situacij, ki nas vržejo iz ravnotežja. Verjetno pa bomo ob vsej tej kozorogovski energiji vseeno lažje obdržali mirno kri. Bomo pa postali hladni in se zaprli vase. Hitreje se bo pojavil občutek zavrnitve, odrinjenosti in da se nas ne razume.

Vprašanje, ki se pojavi je ali je to le trenutna energetska klima in prevelika občutljivost - to je možno. Ali so to stvari, ki se vlečejo že dalj časa in smo jih prepogosto nekako pometlali pod preprogo in so zdaj ponovno pogledale na površje.

Včasih - tudi med prazniki - ni nič narobe, če se umaknemo nekoliko vase in predvsem najdemo sprejemanje in zadovoljstvo znotraj sebe. Kakorkoli klišejsko se to sliši je na koncu bistveno in vse ostalo - zunanje - ni več tako zelo pomembno.✨


Bodite dobro.

U.28 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page