top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v dvojčku🌙

Od sobote, 23. oktobra (09:56) do ponedeljka, 25. oktobra (22:59)

✨Zbudili smo se še z Luno v biku, vendar bo kmalu prestopila v gibljivejšega dvojčka.

Po dolgem času bomo imeli spet to povezavo brez retro Merkurja. Družabni bomo ta konec tedna, željni komunikacije in premikanja.

Sonce je zgodaj zjutraj prestopilo v škorpijona in prinaša novo energijo. Škorpijon je čustveno intenzivno znamenje, ki nas vleče nekoliko bolj vase ter v naše globine.

Z njim prihajajo vse temnejši jesenski dnevi, ki po eni strani lahko iz nas povlečejo napornejše depresivnejše občutke, po drugi pa tudi odločnost in moč, da gremo naprej.


Pestro bo to jesensko obdobje, ampak začnemo ga pa dokaj sproščeno in družabno z Luno v zračnem dvojčku. V soboto dopoldne bo nekaj več raztresenosti, kasneje pa bomo bolj osredotočeni in bomo lahko še veliko naredili - Luna se približuje Saturnu, ki nam bo pomagal pri vztrajnosti in trdnosti.


Nedelja, sploh dopoldne, bo prijetna in povezovalna. Proti večeru je lahko več želje po uživanju. Ne bomo ravno razpoloženi za nov delovni teden.

Vendar nam bo že ponedeljkovo jutro prineslo navdih in voljo. Čez dan pa bomo čutili tudi vse več zagona, da se lotimo novega tedna.✨


Bodite lepo.🦋

U.


Photo by Greg Rosenke on Unsplash
218 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page