top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v dvojčku🌙

Od četrtka, 16. decembra (21:42) do nedelje, 19. decembra (10:41)

✨Luna je prestopila v znamenje dvojčka, kjer se v nedeljo dovrši tudi tokratna polna Luna. Več napetosti in nemira je v zraku. Predvsem pa bo veliko komunikacije, radovednosti, druženja in pretoka informacij.

Vladar Merkur v kozorogu nekoliko ohlaja in ozemljuje vso to hektiko. Prinaša nam več stabilnosti. Povezava s Kironom pa nas lahko naredi nekoliko bolj ranljive, bodimo previdnejši z besedami te dni - kozorogovska učinkovitost je hitro lahko preveč hladna in z manj občutka do drugih.

Kasneje se pa Merkur približuje zelo ugodni povezavi z Uranom in nosi neke nove, drugačne ideje in razmišljanja, take, ki nas na nek način tudi osvobajajo ter rešujejo rutine in enoličnosti.


Venera se ta čas ustavlja in se pripravlja na obrat in na popotovanje v podzemlje. Za nekaj časa ne bo vidna na nebu. Poslavlja se kot zvezda večernica in se bo čez nekaj tednov ponovno pojavila, takrat na jutranjem nebu.

Mi pa bomo medtem predelovali stvari za nazaj, stare ljubezni in navezanosti, odnose v takšni in drugačni obliki: poslovne, družinske, partnerske …, naše vrednote in lastno vrednost.

Spraševali se bomo kje so naše meje, kdaj je čas, da rečemo NE ali pa ravno obratno kdaj je čas, da nekaj spustimo in oprostimo ter končno rečemo DA, ker smo prestrogi do sebe in drugih.✨


U.

🦋Poleg nedeljske polne Lune je pred nami astrološko zelo pester drugi del decembra. Več o tem katere energije nam bodo obarvale letošnje praznike dobite to soboto v e-novicah. Nanje se lahko prijavite na:Photo by Mehdi Sepehri on Unsplash287 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page