top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v dvojčku 🌙

Od četrtka, 13. januarja (04:07) do sobote, 15. januarja (17:10)

✨Luna se je premaknila v dinamično zračnega dvojčka. Intelektualno bomo precej bolj odprti in radovedni. Vse nas bo zanimalo in lotili se bomo več stvari hkrati.

Problem je, da vladar dvojčka Merkur stoji na mestu in se jutri obrača retrogradno (navidezno oz. tako ga mi vidimo z Zemlje).

To pa pomeni, da nam tokratni vpliv lahko prinese nekaj več zapletov. Stvari se nam bodo pogosteje zataknile in zaustavile. Tehnika in komunikacija bosta na udaru. Hitreje bo prišlo do nesporazumov in nejasnosti.

Tako, da bodimo nekoliko previdnejši te dni in vsaj pomembne stvari dvakrat preverimo, predvsem pa trenirajmo potrpljenje ;)


Danes bodo Lunini vplivi kljub vsemu še precej konstruktivni, jutri pa bo potrebno veliko več pazljivosti, tako na cesti, kot v komunikaciji… Sploh pozno popoldne in zvečer/ponoči, ko se Luna povezuje z Neptunom in Marsom. Preverimo dejstva preden se z Marsom v strelcu poženemo v akcijo.✨


Bodite lepo.

U.


Ta konec tedna bom poslala e-novice o polni Luni, ki se dovrši v ponedeljek, 17. januarja in o energijah, ki jih prinaša v drugo polovico januarja - tudi o retro Merkurju.

Dobite jih lahko, če se naročite na spodnji povezavi:


Foto: Anja Papuga39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page