top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu 🌙

Od sobote, 29. januarja (10:08) do ponedeljka, 31. januarja (10:42)

✨Resnejša ozemljena energija kozoroga prihaja to soboto tudi z Luno. Če smo uspeli občutit nekaj več optimizma prejšnje dni se zdaj vračamo v realnost, včasih lahko celo preveč pesimistično. Vse bolj čutimo težo življenja in tega sveta na naših ramenih in občasno se zdijo stvari brezizhodne.


Na vsesplošno tako počutje vpliva tolikšna zasedenost znamenja kozoroga. Tukaj so: Luna, Mars, Venera, Merkur in Pluton.

Merkur se je na svoji retrogradni poti ponovno srečal s Plutonom, kar še dodatno vpliva na težke, črnoglede misli in tudi skrivnosti ter razkrivanje le teh.


Kardinalno znamenje kozoroga pa nas rine naprej, da vztrajamo, ne odnehamo.

Sprejeti melanholičnost Saturna v teh dneh je po mojem mnenju bistveno. Melanholija je hočemo ali nočemo del življhenja.

Življenje ni samo optimizem in veselje je polno še drugih izkušenj, ki so nujne (vsaj za našo dušo).


Mogoče je današnji dan ta, ko se nekoliko umaknemo, ko smo nekoliko resnejši in zaprti vase. Nič ni narobe s tem. Pravzaprav je nujno za polno življenje.

Vsi ne boste čutili tako močno teh energij ta konec tedna, tisti, ki pa boste pa sprejmite te melanholične občutke, kot del sebe in del tega časa. Kot nekaj najbolj življenjskega, tako, kot sta smeh, navdušenost in veselje. Nekaj, kar pride in tudi mine - ravno tako kot tudi zadovoljstvo in sreča.


V nedeljo pa nam Sonce z Uranom prinaša preblisk, idejo, nekaj nenavadnega in nepričakovanega. Mogoče močno željo po osvoboditvi, rešiti se spon v katerih smo znašli. Uran nam vedno napoveduje revolucijo, malo ali veliko, konstruktivno ali destruktivno, srčno ali hladno. Sami izbiramo katera in kakšna je naša osebna.


Ob vseh teh energijah pa ne pozabimo, da smo tik pred mlajem in da je v resnici zagonske zunanje energije vse manj. Mogoče bomo Urana čutili predvsem znotraj sebe - kot preblisk, izhod iz določene situacije, rešitev. Vendar si vzemimo še nakja časa. Ne prehitevajmo. Za konkretne korake v katerokoli smer je dobro še malo predihat in premislit.


Bodite dobro.

U.


🌟Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja tudi za vsako astrološko znamenje posebej se lahko prijavite nanje:Foto: Anja Papuga
158 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page