top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v kozorogu 🌙

Od petka, 25. februarja (17:26) do nedelje, 27. februarja (19:35) ✨Luna se je danes popoldne premaknila v znamenje kozoroga in nas prizemljila. Lahko smo nekoliko pesimistični ali pa le bolj praktično in realistično naravnani.


Včeraj zjutraj, ko sem prebrala novico o napadu na Ukrajino, mi je najprej prišla na misel Luna v strelcu. Ognjena, optimistična in odprta?

Včasih pozabimo, da je strelec tudi bojevnik - pravzaprav edino astrološko znamenje, ki ima orožje in to naperjeno orožje. Ognjena bojevniška energija je to, ki ji vlada Jupiter in ta se lahko bori za višje cilje ali pa si želi širjenja, mogoče pa oboje.

To je seveda le čisto majhen delček celotne astrološke zgodbe, ampak vseeno je zanimivo, kako pogosto pozabimo na ta del strelca.


Luna pa gre naprej in naslednja postaja je resni kozorog.

Po njem se ravno tako še vedno čisto skupaj premikata vojna (Mars) in mir (Venera). Vse bližje sta Plutonu (dosežeta ga v četrtek naslednji teden), ki kopiči intenzivnost in obljublja končno eksplozijo.

Ne pozabimo, da je to tudi zadnje dejanje v Venerini retrogradni trilogiji v kateri smo še do pred nedavnim bili in na neka način še vedno smo, saj se trenutno že tretjič in zadnjič pomika po istih stopinjah. Srečanje s Plutonom bo tako zaokrožilo tokratno predelovanje odnosov, navezanosti in vseh ostalih venerjanskih tem, ki so bile za nas aktualne v tem času. Predvsem imejte v mislih konec leta, ko se je ravno tako povezovala s Plutonom. Te tematike se lahko ponovno pojavijo in zahtevajo končni epilog.


Kaj lahko naredimo?


Zavestno gremo pripravljeni v te situacije in odreagiramo modro. Verjetno nam je ta čas v zadnjih dveh mesecih prinesel neke nove uvide. Lahko pa da smo se težaški tematiki le izogibali in se delali, da je ni - v tem primeru je naslednji teden tisti, ko nam to ne bo več uspevalo.

In nam bo vesolje serviralo, kar nam gre, če malo dramatiziram. Potrebno se bo spoprijeti z lastnimi sencami, ki jih pa pogosto ugledamo šele čez druge.✨


Vse dobro vam želim in bodite modri(ejši).

U.

Če želite prejemati astrološke e-novice z aktualnimi splošnimi vplivi in za vsako astrološko znamenje posebej (dvakrat na mesec v času polne Lune in mlaja) se lahko prijavite nanje:Foto: Anja Papuga


199 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page