top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v levu 🌙

Od nedelje, 10. aprila (05:59) do torka, 12. aprila(16:06)


✨Zbudili smo se z Luno v levu in verjetno nam je vsaj v štartu ustrezalo, da se nekako prebijemo iz občutljivejših vplivov raka v zadnjih dneh. Vendar je danes še vedno aktivna povezava med Merkurjem in Plutonom. Previdnejši bodimo z besedami in vsemi prevoznimi sredstvi. Strahovi in temačne misli bodo verjetno vsaj še del današnje nedelje.

Z Luno v raku smo lahko nekako kopičili neprijetne občutke, z Luno v levu pa bomo vse bolj čutili potrebo, da jih izrazimo in pokažemo.


Če uspemo naš um z nečim zaposliti, z raziskovanjem ali pa mogoče kakšnimi skrivnostnimi okultnimi tematikami, mogoče našimi globokimi navezanostmi in strahovi, v nas lahko spodbudi preobrazbo, ki na koncu obljublja katarzo.

Ni rečeno, da so to velike (zunanje) stvari, na katere ponavadi pomislimo ob omembi transformacije in Plutona. Lahko so to majhni a pomembni premiki znotraj nas, miselni vzorci, ujetosti v katere smo se zataknili z našim umom in se nismo uspeli rešiti. Do sedaj …


Že jutri zjutraj Merkur prestopi v bika in prinaša umirjenje, vsaj v komunikacijo. Upočasnili bomo tempo in se sprostili. Čutili bomo olajšanje po vseh teh “dirkah” v zadnjem času.✨


Želim vam mirno in notranje transformativno nedeljo in prijeten začetek tedna.

U.


Salvador Dali. Portrait of Mitzi Sigall. 1948.40 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page