top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ovnu🌙

Od nedelje, 14. novembra (16:47) do srede, 17. novembra (03:17)✨Popoldne smo prestopili v energijo ognjenega ovna. Več zagona in želje po akciji prihaja za pričetek tega tedna. Oven je inovator in začetnik našega zodiaka ter prinaša veliko zagonske energije.

Te dni se bo Luna povezovala konstruktivno. Jutri bo pa v zraku tudi dodatna močna navdahnjenost in pa tudi pretiravanje z združitvijo Sonca in Jupitra. S povezavo s Plutonom pa prihaja še intenzivna vztrajnost pri doseganju ciljev.

Pazimo se le preveč napihljivega ega in občutka, da smo nepremagljivi.

Poskušajmo ta optimističen, samozavesten vpliv izkoristiti tako, da ne pozabimo na spoštljivost in zmernost. Tukaj je ključ do uspeha v naslednjih dneh.✨

🌟Smo v času mrkov in z njimi je občutit tudi vse večjo turbolentnost tako na nebu kot na zemlji. V petek se dovrši Lunin mrk, ki med drugim govori tudi o večjih napetostih in spremembah na določenem področju v naših zasebnih življenjih.

🦋Tokratne astrološke e-novice bodo namenjene Luninem mrku. Govorila bom o mrku na splošno in pa za vsako astrološko ascendentno znamenje posebej. Če želite prejeti novice tokrat in pa vsak mesec v času mlaja in polne Lune se lahko prijavite nanje na povezavi:


205 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page