top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ovnu🌙

Od sobote, 11. decembra (22:45) do torka, 14. decembra (09:10)

✨Ponedeljek začenjamo z novimi energijami Marsa, ki bo prestopil v znamenje strelca. Aktivna zagonska energija, ki jo prinaša, bo vse bolj ekstrovertirana in pripravljena na širjenje. Za stvari v katere verjamemo se bomo navdušeno borili. Po eni strani bo več optimizma, po drugi pa tudi razkropljenosti, ki prihaja z gibljivim znamenjem. Težje bomo držali fokus.


Takoj na začetku Mars trči ob južni Lunin vozel, kar po večini pomeni, da vsega tega, kar sem napisala zgoraj ne bomo začutili takoj. Južni vozel je kot nekakšen odtok energije, ki nam že ves čas govori o spuščanju in prepuščanju.


Mogoče ta teden lahko odvržemo kakšno jezo ali zamero, ki smo jo tako lepo negovali v času Marsa v škorpijonu.

Preden lahko zares vstopimo v ognjene energije strelca je potrebno čiščenje, da odteče jezna destruktivna energija, ki je sama sebi namen in nas drži v preteklosti ter nas ovira na poti naprej.✨


Lepo nedeljski večer želim in dober začetek tedna.

U.


🦋 Približujemo se tudi zadnji lunaciji v tem letu - polni Luni v znamenju dvojčka. V teh novicah bom več govorila tudi o Veneri in Plutonu, ki sta aktualna ta čas.

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja tudi za vsako astrološko znamenje posebej se lahko prijavite nanje na povezavi:Foto: Anja Papuga
318 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page