top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ovnu 🌙

Od sobote, 8. januarja (06:25) do ponedeljka, 9. januarja (15:46)

✨Zjutraj je Luna prestopila v aktivnega in nemirnega ovna. Veliko zagonske energije bo v zraku, ki nas bo potiskala naprej. Hitri bomo in spretni. Oven je ponavadi naklonjen eksplozivnim projektom na krajše proge, vendar ima tokrat pomoč Saturna. Sobota bo tako poleg zagnanosti in inovativnosti energijsko tudi vztrajna in naklonjena dolgoročnim planom in projektom. Vladar Mars v strelcu še dodaja ognjeno navdahnjeno in vihravo energijo, ki med drugim prinaša tudi več optimizma.

Nedeljsko jutro nam prinaša srečanje Sonca in retro Venere, kar med drugim pripoveduje o tem, da je Venera na polovici svoje poti skozi “podzemlje” in se počasi rojeva v zvezdo danico (morning star).

Zaenkrat je še preblizu Sonca, da bi jo zares lahko ugledali na jutranjem nebu. Vendar je to pomemben trenutek na Venerini poti. Trenutek obnove in z njo na novo nastale jasnine. Bodimo pozorni na medsebojne dinamike te dni in na splošne Venerine teme vrednot, odnosov, ljubezni, lepote in lastne vrednosti. ✨


Bodite lepo.

U.

Naslednji konec tedna bom poslala e-novice o polni Luni, ki se dovrši v ponedeljek, 17. januarja in o energijah, ki jih prinaša v drugo polovico januarja. Dobite jih lahko, če se naročite na spodnji povezavi:

98 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page