top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ovnu 🌙

Od torka, 24. maja (23:39) do petka, 27. maja (08:22)


Luna danes ponoči prestopi v ovna in kmalu za njo še Mars. Močan ognjeni naboj nas čaka to sredo. Jaz sem vsekakor čutila pomanjkanje tiste prave volje zadnje dni, tiste, ki nas porine, da nekaj konkretno premaknemo in naredimo. Verjetno ni bilo za vse enako, ampak ne glede na to, mislim, da bomo jutri vsi do neke mere čutiti ta prestop. Možnost imamo, da se prebijemo skozi pasivnost in nezainteresirano rutinskost.

🌘 Smo v času padajoče Lune, v ponedeljek se dovrši mlaj, tako, da še vedno ni pravi čas za štartanje nekaj popolnoma novega. Prav tako ne pozabimo, da je na pohodu še vedno retro Merkur. Ampak imamo pa vsekakor en tak pomemben ognjeni začetek.

🤸🏻‍♀️Jaz imam za naslednje dni v mislih, da se vržem v vse tisto, kar sem že zdavnaj začela pa vmes opustila ali pa tiste vsakoletne spomladanske stvari, ki se jih spravljam narest že dalj časa pa letos kar nekak ne štartam. Na mojo srečo imam starih oz. nedokončanih projektov na voljo čez glavo … 😉


🚴‍♀️ Recimo zame sem notri pade tudi redna vadba. To ne bo nekaj novega, šla bom v hrib ali pa na kolo, nekaj, kar po malem že leta počnem, ampak letošnjo pomlad, kar prelagam in odlašam … In res upam, da mi bo tale Mars končno dal vetra 😉

Mogoče je tudi fajn, da ne delate nekih dolgoročnih planov. Imejte seveda v glavi kaj želite doseči. Ampak pol pa štartajte vsak dan znova z določenimi cilji za tisti dan.

Oven je najboljši na kratke proge, v šprintu.

Prav tako ne bo nič narobe, če se mal poštopate in potekmujete, lahko kar sami s sabo - tudi, če to ni vaša navada. To je spet tista stvar, ki ovna pozitivno spodbuja, da je hiter in tudi učinkovit.

🚀 Pa privoščite si ščepec drznosti v naslednjih tednih. Priložnost je, da naredite nekaj za kar do sedaj niste imeli dovolj poguma. Obenem pa inovativni duh ovna ta čas še dodatno spodbuja Jupiter.


Želim vam uspešen ognjeni preboj.

U.

🎨 Sonia Delaunay - Projet de tissu simultané no. 6, France, 1924


24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page