top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v raku 🌙

Od sobote, 12. februarja (00:26) do ponedeljka, 14. februarja (12:16)


✨Luna je ponoči prestopila v raka in nas pelje v nekoliko mirnejši konec tedna, ko se bomo najbolje počutili v krogu tistih, ki so nam najbližje. Občutek varnosti in domačnosti bosta na prvem mestu. To bomo še konkretneje čutili, zaradi napornih nekaj dni, ki so za nami.


Se pa počasi približujemo polni Luni, tako, da lahko zaznamo tudi nekaj več čustvene napetosti in preobčutljivosti. Sploh ponoči ali zgodaj zjutraj v nedeljo, ko se Luna dotakne in vzpodbudi Venero in Marsa v kozorogu.

Takrat lahko hitreje pride do nerazumevanja, ko se povezujeta dve nasprotji, na eni strani občutljivost in na drugi strani več hladnosti ter usmerjenosti v zunanje (lahko poslovne) cilje. Na srečo bo ta vpliv najmočnejši ponoči in ga bomo v večini prespali ;)

Nedeljski dan bo umirjen na trenutke lahko celo nekoliko zasanjan. Ponodeljkovo jutro pa bo prineslo spet več pritiskov, lahko tudi neprijetnih novic ali pa bo še kakšen manjši popotresni sunek povezan z dogodki prejšnjega tedna.

Vsekakor se v ozadju ves čas čuti močna vztrajna energija iz kozoroga, ki ima v sebi tudi strastno noto in ustvarjalno željo po tem, da se nekaj naredi.

Energija z zelo jasnimi cilji in pripravljenostjo na delo in disciplino, da pridemo do željenih rezultatov.


Danes - v soboto - pa nam bo z Jupitrovo pomočjo na voljo predvsem optimizem in navdih. Več bo tudi prijetnega vznemirjenja in možnost širših drugačnih pogledov v prihodnost.✨


✨V skupnem pa nam vse te nakopičene energije dajejo možnost močnega poriva in vizije za naprej.

Večina teh energij - z vsakič malo drugačnim Luninim odtenkom - bo prisotna in aktualna še ves naslednji teden in bo vpeta tudi v tokratno polno Luno.


Bodite lepo in vizionarsko.

U.


🌙 V začetku naslednjega tedna bom poslala e-novice o polni Luni, ki se dovrši v sredo, 16. februarja in o strastnih ter vizionarskih energijah, ki jih prinaša v drugo polovico februarja za vsako ascendentno znamenje posebej (znamenje podznaka).

Dobite jih lahko, če se naročite na spodnji povezavi:

https://www.lookingatthesky.com/kontakt


Foto: Anja Papuga
147 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page