top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ribah🌙

Od sobote, 16. oktobra (04:21) do ponedeljka, 18. oktobra (12:03)


✨Zbudili smo se z Luno v nežnih ribah 🐠Nekoliko se bomo umirili in lažje šli s tokom, vsaj to soboto dopoldne. Merkur se ustavlja in nam še vedno nosi zaplete, zastoje, nesporazume, težave s tehniko.

Pustimo si kljub vsemu temu malo zadihati in se prepustiti. Z Venerino povezavo se bo dalo harmonično rešiti večino stvari.

Konec tedna bo tudi v znamenju Sonca in Plutona. Predvsem nedelja bo intenzivnejša. Lahko se pokaže več ego bojev. Težje bomo popustili in našli ravnovesje. To močno energijo lahko čutimo tudi kot preporod, ki ga vzpodbudijo globoke psihološke krize povezane s strahom, smrtjo oz. zaključevanji ter zlorabo moči.

V nedeljo pozno popoldne se Luna povezuje z Neptunom in po drugi strani kaže na več želje po predaji, lahko pa tudi na nejasnosti in laži.

Ves ta čas bomo čutili zagon in navdih, da se premaknemo. Vendar bo energija še zelo stoječa. Kot da nas vesolje še ne spusti zares naprej.

Ob vseh teh različnih energijah, ki nas vlečejo v nasprotne smeri in kličejo po eni strani po optimizmu po drugi pa vlečejo iz nas temnejše intenzivne občutke, bo najpomembneje delati na notranjem ravnotežju po katerem kliče tehtnica že ves ta čas.


Približujemo se tudi oktobrski polni Luni v ovnu, ki se bo tokrat s svojo že v osnovi potentno naravo še dodatno ujela v intenzivne energije tokratnega časa.

Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja za vsako astrološko znamenje posebej se lahko prijavite nanje na povezavi:


Bodite dobro ⚖️

U.

Foto: Anja Papuga

274 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page