top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v ribah🌙

Od četrtka, 9. decembra (15:53) do sobote, 11. decembra (22:45)


✨Z Luno v vodnem znamenju rib bomo odplavali v ta konec tedna. Predvsem s čutnostjo in zaupanjem.

To pa ni edini vpliv v zraku. Venera se vse bolj spušča v globine, vendar ne v ribje, ampak v Plutonovske globine podzemlja. Kjer živijo naše skrite strasti in (pre)močne želje, tiste, ki jih težje obvladujemo in nas hitro prevzamejo ter posrkajo vase.

Lahko je to ambicioznost ali želja po uspehu, po imeti določene stvari, ki po našem vrednostnem sistemu nakazujejo uspeh. Lahko pa se (kot vedno, ko se pogovarjamo o Veneri) vse to izrazi v medsebojnih odnosih.

Začenja se. Mogoče se marsikje že je. Do konca leta bomo intenzivno prečiščevali odnose in vse naše navezanosti. Najbolj plutonovska bo druga polovica decembra. Popolnoma pa bomo spet pogledali na površje šele februarja drugo leto. Upajmo nekoliko lažji.

Kakšen odnos bo med tem potrebno tudi spustiti, če ga ne bomo sami, bo “on” nas.


Ne bo pa samo zahtevno te dni, bo tudi navdihujoče in komunikativno.

Marsikaj, vsaj ta trenutek, lahko rešimo z iskrenim pogovorom (tukaj tudi šteje - mogoče še najbolj - iskren pogovor, ki ga imamo sami s seboj) in optimistično naravnanostjo.

Vendar ne izkoristimo to energijo, ki je seveda veliko bolj mamljiva, za pobeg pred našimi sencami. Naj nam bo raje v pomoč za nekoliko lažje soočanje. To možnost trenutno imamo. Kasneje je bo vse manj.


Če se vam pojavijo močni občutki strasti, da nekaj hočete ali morate imeti, občutki ljubosumja ali maščevalnosti, je jasno, da ste vstopili v energije Venere in Plutona.

Soočite se z njimi, priznajte si, da jih imate in jih predihajte ter spustite.

Sliši se enostavno pa vsi vemo, da ni!


Kljub vsemu - osvobajajte se, to nam trenutno omogoča Jupiter. Smo šele na začetku tokratne poti opuščanja in spuščanja, vendar bo to dober začetek za konstruktiven dolgoročen razplet.✨


Bodite dobro.

U.


Foto: Anja Papuga
351 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page