top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v strelcu 🌙

Od četrtka, 27. januarja (08:33) do sobote, 29. januarja (10:08)

✨Luna je v strelcu in prinaša več ognjevite raznolikosti v naša življenja, vsaj kolikor lahko v tem trenutku preglasi močno zasedeno kozorogovsko energijo.

Vsekakor nam ta Luna vliva optimizma in tudi več zaupanja - sploh z vladarjem Jupitrom v ribah.

Tik pred prestopom je danes zjutraj na koncu škorpijona zadela v točko južnega Luninega vozla in nam dajala občutek utrujenosti in/ali vdanosti v usodo. Nekakšno energijsko izčrpanost in naveličanost. Za nekatere je bil to le trenutek v času za druge dno v že tako težkem obdobju.

Če smo v teh preteklih dneh neko čustveno prtljago uspeli spustiti (v to nas Luna z južnim vozlom poriva) smo/bomo še močneje začutili te nove energije v strelcu.

Iz čustvenih globin v čustvene višave. Prostora je seveda dovolj tudi za pretiravanje.

Poišite optimnizem in strelčevsko navdušenost znotraj sebe, prepoznajte jo v dogajanju okoli vas in se je naužijte. Že konec tedna Luna prestopi v kozoroga in se pridruži ostali ekipi v precej bolj melanholični naravnanosti.

Za resnost in trden realizem bo še dovolj časa, pustimo si vsaj za nekaj trenutkov sanjati - mogoče celo prisanjamo kaj konkretnega, če pa ne, bomo pa vsaj nekoliko bolj optimistično in širokosrčno vstopili v nove začetke, ki jih v naslednjem tednu napovedujejo mlaj (dovrši se v torek, 1. februarja) ter ponovno direktna Venera (obrne se to soboto) in Merkur (obrne se naslednji petek).✨


Bodite lepo.

U.


Če želite prejemati astrološke e-novice vsak mesec v času polne Lune in mlaja tudi za vsako astrološko znamenje posebej se lahko prijavite nanje:

132 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page