top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v tehtnici in mlaj 🌙

Od nedelje, 25. septembra (18:42) do srede, 28. septembra (01:14)🌒 Začenjamo nov teden s svežim Luninim ciklom - ravno dovršenim mlajem v znamenju tehtnice.

Ta začetek je lahko zelo zagnan, vendar tudi nekoliko konfuzen, predvsem zaradi impulzivnosti in želji po tem, da nekaj premaknemo. Čutimo pa tudi določeno mero navdušenja in smo naravnani k pozitivnemu gledanju na naše težave ter reševanju le teh.

Po drugi strani pa imamo nove začetke v tehtnici, ki si želi uravnoteženosti in strukturiranosti (ne pozabimo, da je astrološko v tehtnici Saturn na višini).


Se pravi imamo na eni strani željo po lepoti, redu, umirjenosti in harmoniji na drugi pa impulziven moment navdiha in želje nekaj premaknit.

Vsekakor svetujem, da obdržimo optimizem, vendar se kljub temu tudi nagibajmo k preudarnosti in si dajmo malo več časa, vsaj tam kjer si to lahko privoščimo.


🌬Zadihajmo globoko, ko se ujamemo, da od vseh sto stvari zadržujemo dih in smo nezavedno v nekem napetem stanju.


Umirimo se. 🧘🏻‍♀️


V resnici nam ne bo nič pobegnilo. Če zamujamo in smo pozni, smo pozni - ko enkrat si, je najpomembnejše, da poskušaš varno in zbrano priti do svojega cilja in upati, da te bo tisti na drugi strani (ki te čaka) razumel.

Vsekakor je prisoten nek ta evforični moment, da se mudi in da je treba vse naenkrat ter da vsi hitijo okoli nas in z največjo lahkoto nas potegne v ta vrtinec.

V resnici pa nam takšno norenje nič ne pomaga pri tem, da bi kaj hitreje in boljše naredili.

Prej obratno!


⚖️ Tehtnica nas kliče k ravnotežju. Seveda je popolno ravnotežje nek idealen konstrukt, ki ga v resnici ni oz. se je potrebno vsak trenutek vsakega dneva truditi zanj.

Ne zunaj nas, ampak znotraj.

Bistvo meditacij in vseh takšnih in drugačnih tehnik dihanja, pomirjanja itd. je v tem, da v kaosu, v katerem smo se znašli obdržimo notranji mir in ravnovesje.


Današnji dan poleg vsega tega obeta tudi neko prijetnejšo informacijo ali komunikacijo, ko bomo kljub temu, da stvari niso idealne, uspeli nekako priti skupaj, se pogovoriti.

Ne bo nekaj najčudovitejšega, kar se vam je zgodilo (Venera je še vedno v devici), vendar, če ste pozorni, boste čutili premik in tudi priložnost, da se nekaj globjega skritejšega premakne znotraj vaših odnosov. Seveda ponovno govorim o Plutonu, s katerim se v teh dneh povezujeta, tako Merkur, kot tudi Venera.Notranje miren in optimistično navdahnjen teden vam želim ☯️

Zvezdni pozdrav,

U.📽 Danes sem poslala tudi e-novice z nasveti za tokratni Lunin cikel in za vsako ascendentno znamenje posebej. Če vas zanima, se lahko še prijavite in vam novice naknadno pošljem.


🎨”Ride!!!”, Michael Cheval


10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page