top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v vodnarju🌙

Od srede, 10. novembra (04:02) do petka, 12. novembra (08:53)

✨Luna je ponoči prestopila v vodnarja, ki nas nekoliko odpira. Z zračno energijo postajamo komunikativnejši in družabnejši.

Pogovori in dogovori pa lahko postanejo precej napeti. Zelo bomo hitri v razmišljanju in v besedah. Učinkovita mentalna energija s katero lahko veliko naredimo in nam daje neke konkretne rezultate, če obenem ne bi doživljali tudi vse več zastojev in močnih obremenitev. Bodimo previdni na cesti in z ostrimi predmeti. Prava mera vsega je cilj, ki ga bo težko doseči te dni. Zaradi pretiravanja se lahko pripeljemo do zloma, lahko je to mentalni ali fizični. Ne bo popuščanja. Z glavo skozi zid je fraza na katero pomislim ob takih energijah. Kot da bi na enkrat pritiskali na “gas in bremzo”.


Poskušajmo čim bolj zavestno čez te energije, tako, jih bomo najlažje, vsaj nekoliko ublažili. Ne pozabimo, da so prisotne vse okoli nas, nekateri jih boste čutili predvsem v okolici in manj znotraj sebe. Poskušajmo se odzivati brez še dodatne jeze.

To ni čas, ko bi lahko prišli do kakršnihkoli kompromisov in dogovorov. Če bodo, bodo ti izsiljeni in bo ena stran zelo nezadovoljna, kar se nam v naslednjih tednih ne bo obrestovalo.

Že jutri bo vsa ta naporna energija nekoliko popuščala. Več bo optimizma ali pa vsaj upanje na rešitev nastalih situacij.✨


Bodite dobro.

U.

Foto: Anja Papuga


27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page