top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v vodnarju in združitev Sonca z Neptunom 🌙

Od torka, 9. marca (08:40) do četrtka, 11. marca (15:43)

Raven energije upada v teh dneh, saj se približujemo sobotnemu mlaju v ribah. Poleg tega se Sonce v četrtek združi z Neptunom, kar dodatno zmanjšuje vitalnost. Nekoliko počasnejši in zasanjani dnevi so pred nami.

Lahko smo tudi bolj utrujeni, imamo občutek preobremenjenosti in zmedenosti.

Poskusili bomo pobegniti pred vsakodnevnimi opravki in nalogami. Lahko s pomočjo gledanja filmov in nadaljevank ali pa tudi alkoholom in kakšnimi drugimi substancami.

Bolj konstruktivna oblika odmika je meditacija ali katerakoli druga duhovna praksa - vsemu temu je vpliv zelo naklonjen, prinaša nam lažji dostop do neke vrste višjega zavedanja in vpogleda v celoto.

Največ problemov bo, če je situacija v našem življenju taka, da enostavno moramo veliko narediti in se ne moremo ustaviti oz. upočasniti.

Ali v primeru, da tega vpliva ne bomo toliko čutili na lastni koži, ampak v okolici, kar je lahko zelo frustrirajoče - želiš s polno paro naprej, vendar se stvari/ljudje okoli tebe, kar nekako ne premaknejo in skupaj z njimi obtičiš tudi ti.

Do sredine torkovega popoldneva bo kljub vsemu še nekaj več volje zaradi ugodnega povezovanja z Marsom. Kasneje je lahko prisoten občutek, da se nekaj mora, vendar bo energije vse manj. Lahko je tudi več stresa in hitrih sprememb.

Ne silimo preveč v stvari, če kaj ne gre, v tem trenutku, pač ne gre. Občutek teže bo, ki pa bo kmalu minil.

Sreda bo prijetnejša, sploh, če bomo imeli možnost, da si organiziramo dan nekoliko lahkotnejše. S počasnejšim ritmom in npr. glasbo ali ob vodi, gremo lahko prijetno skozi dan. Čutili bomo navdih in upanje.

V četrtek se Luna iz vodnarja ne bo več povezovala in je večja možnost, da se počutimo brez prave usmeritve in volje ter smo še vedno ali še nekoliko bolj utrujeni. Že v popoldanskem času Luna prestopi v ribe in prinaša nove energije.


Bodite lepo.

U.

Foto: Anja Papuga


200 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page