top of page
Search

Gledam v nebo: Mars v dvojčkih


👯‍♀️ Mars se je premaknil v gibljivo zračno znamenje dvojčka to soboto, 20. avgusta in bo ostal v tem znamenju kar do 25. marca 2023, ker se oktobra obrne retrogradno in tako podaljša svoje popotovanje po gibljivem zračnem znamenju.


🔙 Obdobje retrogradnosti: 30. oktober 2022 (25. stopinja dvojčka) do 12. januar 2023 (8. stopinja dvojčka).


Gibljivost, razpršenost, radovednost, ostra komunikacija, anksioznost, preveč stvari naenkrat, iznajdljivost, napadalne besede. Vse to je lahko Mars v dvojčku v dobrem in slabem.


🌬 Zračna komunikativna energija, ki nas bo pognala v akcijo. Vse nas bo zanimalo, Mars pa lahko prinese tudi (pre)hitro reakcijo. Ne razmislimo kaj je tisto, kar je res pomembno, ampak se razpršimo vse naokoli.

Dolgoročno pa to lahko prinese izčrpanost in nobenih konkretnih rezultatov ter posledično frustracijo zaradi tega. Večja verjetnost, da se vse to zgodi je zaradi retrogradnosti.

Mentalna umirjenost bo pomembna tema naslednje mesece, še posebej za tiste, ki imajo s tem težave - se težje umirijo, ali so nagnjeni k anksioznosti. Kako umiriti in sprostiti naše misli bo ključ do lažjega in posledično konstruktivnega obvladovanja tega vpliva. Več o tem kako si praktično in enostavno pomagati bom govorila v e-novicah, ki jih bom poslala v drugi polovici tedna.


🔎 Marsov vladar bo ves ta čas planet Merkur (vladar znamenja dvojčka) in ker je Merkur planet, ki se zelo hitro premika in je tudi sam pogosto retrograden - v tem času bo kar 2x - bo to zelo spremenljiva energija. O vsem tem bomo še veliko govorili v naslednjih mesecih.

Trenutno imamo z Merkurjem v devici analitičen in praktično naravnan um. Lahko se pojavi preveliko kompliciranje ali (samo)kritika - to sta stvari na katere je dobro biti pozoren ta teden in se zavestno poskusiti NE ujeti v te pasti.

Konec tedna pa Merkur že zamenja znamenje in se posledično energija tudi za Marsa spremeni, več o tem v naslednjih objavah.🎬 Na e-novice se lahko prijavite na povezavi:


🎬 kratek posnetek iz zadnjih e-novic, kjer sem že govorila o Marsovem prestopu.17 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page