top of page
Search

Gledam v nebo: Merkur v ovnu in Venerina zgodba

Updated: Mar 28, 2022


✨ Merkur se je že v nedeljo dopoldne premaknil v ovna in z njim prihaja več zagona in poriva naprej. Če nam kakšne bolj tehnične in analitične stvari zadnje dni niso šle od rok zdaj prihaja čas, da jim damo še eno priložnost. Lažje, jasnejše in hitrejše bo. Vsaj zaenkrat.

Smo pred mlajem, tako, da so v ospredju že začeti projekti in še nedokončane naloge.

Čas za nove sveže začetke pa prihaja konec tega tedna.


🌷Danes Venera trči v Saturna. Njena neugodna situacija se že nekaj časa zelo dobro čuti. Več je omejitev, hladnosti, osamljenosti.

Vendar gre od ponedeljka naprej samo še na bolje. Sicer počasi, še vedno nekoliko ujeta in brez pravega navdiha bo do 5. aprila, ko pa prestopi v ribe in se zanjo začne popolnoma drugačna zgodba.

Zanimivo bo opazovati ta prehod v naših življenjih, saj gremo (za tiste stvari, ki jih predstavlja Venera v našem osebnem horoskopu) iz precej neugodnih razmer v skoraj najboljše možne. Na splošno pa so to odnosi, veselje, kreativnost, druženje, ljubezen. Venera združuje in predstavlja tiste slajše stvari v življenju.


🦋Če želite prejemati astrološke e-novice z aktualnimi splošnimi vplivi in za vsako astrološko znamenje posebej (dvakrat na mesec v času polne Lune in mlaja) se lahko prijavite nanje na:


Slika: Gustav Klimt30 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page