top of page
Search

Gledam v nebo: Merkur z Neptunom v ribah in nepredvidljive zgodbe, ki jih piše Uran

✨Merkur že nekaj časa potuje po znamenju rib. Te dni se je srečal še z Neptunom in s tem dosegel tudi višek neke zmede in nejasnosti ter v pozitivnem tudi globoke kreativnosti, ki se preliva znotraj nas ter deluje preko sanjarjenj in iluzij. V komunikaciji pa lahko prihaja do več težav. Govorimo, a se ne slišimo, tako, da je priporočljivo prakticirat nekoliko več tišine - saj se pod vodo težko govori 😉

Zato pa je toliko bolj močna intuicija, sploh, če se prepustimo energijam in ne poskušamo za vsako ceno plavati proti toku - se pravi vse povedat in vse razjasnit.


Kar pa ni lahko, glede na vse druge vplive, sploh v zadnjih dneh, ko sta Venera in Mars trčila v Urana in spodbujala spremembe, upor, osvoboditev.

Lahko smo reagirali v nekem trenutku prehitro ali pa smo končno naredili nekaj, kar bi morali že zdavnaj.

Lahko pa smo se le znašli na drugi strani teh reakcij in ravnanj (seveda je možno, da smo jih sami izzvali) - kar pa zna biti še dodatno naporno, ker pride zraven občutek nemoči in da je bila neka odločitev sprejeta še namesto nas.


Če ste se znašli v kakršnikoli vlogi in ne veste kako postopati naprej oz. se občutki glede tega ves čas spreminjajo, je najboljše, da nič ne naredite.

Vzemite si čas in prespite vse skupaj in pustite, da se stvari začnejo kristalizirati.

Kmalu bo Merkur prestopil v ovna (to nedeljo) in z ognjenim znamenjem prihaja precej več odločnosti ter tudi jasnosti. ✨


Držite se in ostanite ustvarjalni.

U.


Foto: Anja Papuga


49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page