top of page
Search

Gledam v nebo: Mlaj in Luna v vodnarju 🌙


Od srede, 10. februarja (02:20) do petka, 12. februarja (08:23)


✨Smo v pričakovanju mlaja v vodnarju in z njim novih inovativnih začetkov. V tokratno lunacijo so vpete zares zanimive in konstruktivne energije, ki so vsekakor za izkoristiti.

Kljub še vedno retrogradnem Merkurju se približujejo dnevi, ki bodo zelo naklonjeni novim projektom, ki nam lahko prinesejo uspeh in veselje. Več bo optimizma in zagona ter občutka, da se stvari lahko premaknejo v pravo smer.


V sredo se Merkur sreča z Marsom in bo prinesel kakšne hitrejše odzive in ostre besede. Vendar mislim, da nas bo vpliv predvsem pognal v akcijo. Kljub temu, da bomo pred mlajem bo več zagona za nekaj narediti, povedati, napisati itd. Previdni bodimo le na cesti in z ostrimi predmeti.

Zaradi retro Merkurja in že skoraj popolnoma prazne Lune se lahko zaenkrat ves ta zagon dogaja predvsem na idejni ravni. Nič hudega. Ne prehitevajmo in pustimo, da se stvari sestavijo.


Sredino dopoldne se Luna povezuje s Saturnom in spodbuja njegovo približujočo povezavo z Uranom. Lahko smo nekoliko bolj utrujeni, ampak obenem tudi resni in odgovorni. Pripravljeni narediti vse, kar je potrebno.

Zaradi Uranovske note bo v zgodnjem popoldanskem času čutiti tudi več stresa in nepredvidljivih obratov. Lahko je tudi občutek nekakšnega lomljenja, ko nekaj hočemo spremeniti, se osvoboditi pa ne gre lahkotno in enostavno. Saturn Uran povezava se bo dovršila naslednji teden in te lome bomo večinoma čutili predvsem na družbeni ravni.


Popoldne in zvečer tokratno sredo pa bo več optimizma in veselja, saj se Luna počasi približuje Veneri in Jupitru. Prijetna energija za druženje in povezovanje.


V četrtek dopoldne Luna še enkrat poveže Merkurja in Marsa preden se zlije s Soncem in skupaj naznanita nov cikel in z njim nove začetke.

Popoldne Venera dohiti Jupitra, ta vpliv bomo čutili v sredo in četrtek, bo pa tudi vpet v tokratni mlaj in se s tem efekt podaljša vse do polne Lune konec meseca. Prinaša pa optimizem, ustvarjalnost, veselje, širjenje, združevanje in seveda lahko tudi pretiravanje, vendar bo, ker se vse dogaja v vodnarju, vseeno čutiti tudi omejitve, treznost in odgovornost Saturna, ki bo tokrat za našo produktivnost in konkretizacijo idej prišel zelo prav.✨


Photo by Ameen Fahmy on Unsplash388 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentáře


bottom of page