top of page
Search

Gledam v nebo: Pester teden pred nami 💫


Vikend je minil v plavajočih in tudi občutljivejših odtenkih znamenja rib. Nov teden pa bomo začeli z Luno v ovnu (od 10. ure naprej) in zato nekoliko bolj zagnano.

Kljub vsemu pa se bližamo mlaju in je splošno energije vse manj. Čas za zaključevanje, morda za tudi nekaj več razmisleka o obdobju za nami in kaj lahko potegnemo iz vsega skupaj, preden se podamo novim projektom naproti s tokratnim petkovim mlajem.


Ta teden pa je z vsemi ostalimi vplivi, kljub temu zelo pester in pa tudi intenziven.

Že danes zjutraj se je Merkur ponovno obrnil direktno, tako, da se bodo stvari počasi začele odvijati po planu, tisto, kar je (ob)stalo se bo počasi začelo premikati v željeni smeri.

V torek pa Jupiter prestopi v znamenje bika in začenja svojo enoletno pot po tem znamenju (tukaj bo vse do maja 2024). Prinašal nam bo nove priložnosti in več ozemljene stabilne rasti ter navdiha na področja kamor se pomakne v naših osebnih horoskopih.

Več o tem bom za vsako ascendentno znamenje (podznak) posebej govorila v naslednjih e-novicah.

Prvo povezavo, ki jo Jupiter po tem prestopu naredi pa je srečanje s Plutonom. To bo precej intenzivna interakcija, ki med drugim govori o potrebi po močni transformaciji. Lahko gre za pretiravanje ali pa za velik uspeh. Pogosto je težko uravnavati to energijo, je pa dobro, da jo ozavestimo, ker se konec tedna pridruži tej kombinaciji še Mars. Kombinacija teh treh planetov pa močno diši po želji po moči, merjenju moči, borbi, ki gre lahko predaleč ter pohlepu.

To je eden večjih vplivov to leto in tudi konfiguracija, ki aktivira Plutona v vodnarju, preden se do konca leta pomakne nazaj v kozoroga.

Vsekakor bo to jasno videti v dogodkih v svetu. Množični protesti, tehnološki napredki in pa bitka za moč in za konkretne resurse in finance. To vse že imamo, ampak nekaj bo eskaliralo v tem času in bo veliko bolj očitno.


Za nas osebno stvari verjetno ne bodo tako dramatične, odvisno od tega česa osebnega se konfiguracija dotakne.

Vsekakor je lahko tudi pozitivno in dobimo moč ter voljo, da nekaj premaknemo. Poskušajmo jo uporabiti za lastno opolnomočenje, bodimo pa previdni in pozorni, da se ne poslužujemo izsiljevalnih tehnik in da nismo preveč rigidni.

Med drugim je večja verjetnost tudi burnih debat glede prepričanj in življenjskih nazorov.

Zelo močna fiksna energija je to, kar v prevodu pomeni trmasta in nepremakljiva obenem pa zelo konkretna.


To bo energija, ki bo najmočnejša konec tega tedna in začetek naslednjega. Po petku tudi Luna začne ponovno rasti. Morda je čas, da se lotimo kakšnega novega projekta z veliko zagona in notranjega naboja. Tako bomo konstruktivno porabili energijo vztrajnosti in nepopuščanja. Vsekakor ne bo odveč fizična aktivnost - s temi vplivi mi najprej na misel pridejo uteži 😉Zvezdni pozdrav,

U.🎬Konec tedna bom poslala nove e-novice o mlaju in Jupitru v biku za vsako znamenje posebej. Če še niste se lahko prijavite na:


🎨Marc Chagall. I and the Village. 1960


38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page