top of page
Search

Gledam v nebo: Planetarni vplivi konec tega tedna

Od petka, 15. septembra do nedelje, 17. septembra💫 Luna v biku je ponovno aktivirala povezavo Saturna in Urana, ki jo zdaj živimo, že kar nekaj časa in v nekem splošnem simbolnem kaže na borbo za oz. proti “status quo”. Lomljenje vrednot in stvari za katere smo mislili ali si vsaj želeli, da so nezlomljive.

Vsakič, ko Luna aktivira ta dva velikana nas opominja na našo situacijo, lahko je stvar zelo osebna ali pa le čutimo to nestabilnost družbeno.


🔙 Smo tudi v času retrogradnega Merkurja in njegov vpliv čutimo še toliko bolj, ker so trenutno Sonce, Venera in Mars v Merkurjevih znamenjih in so na ta način posredno povezani z retrogradnostjo.

Čas je za krajšo revizijo naših življenj, ki se ji težko izognemo.

Kaj je tisto, kar funkcionira in kaj tisto, kar ne. Zelo verjetno je, da vsaj ta teden, predelujemo naše medsebojne odnose in povezave z drugimi.


🌙 Luna je v četrtek zvečer prestopila v dvojčka in nekoliko pohitri in razgiba dogajanje ter še dodatno poudarja tematike predelovanja in reorganizacijo naših misli, komuniciranja in odnosov.

Ne hitite s končnimi odločitvami, ker je te dni tudi Sonce v povezavi z Neptunom in lahko kaže nerealno ali pa tudi lažno predstavo in sliko o nečem ali nekom.

Po drugi strani pa je to tudi vpliv, ki na splošno slabi vitalnost in je pomembnejše, da smo pazlivejši in pozornejši na zdravje.


🤎 Najboljše bo, da si vzamemo te deževne dni za počitek in razmislek kako naprej. Takoj za Neptunom se Sonce konstruktivno povezuje s Plutonom, tako, da nam celotna izkušnja lahko prinese nek globji uvid, ki ima transformacijski učinek prepuščanja.

Neka iluzija se razblini, kar ni enostavno, vendar obenem nepričakovano nosi tudi “globinsko čiščenje” in z njim preobrazbo.Zvezdni pozdrav

U.


🎨Kari-Lise Alexander


11 views0 comments

Recent Posts

See All

تعليقات


bottom of page