top of page
Search

Gledam v nebo: Vikend planetarnih prestopov 🎊


Tisto, kar se jaz veselim ta konec tedna je prestop Sonca in Marsa v novi znamenji.

Sonce v nedeljo, Mars v soboto. Že nekaj časa sta zdaj na končnih stopinjah bika in raka in vedno so te nekoliko težavnejše in napornejše, če ne drugega prinašajao neko postano energijo, ki smo jo že naveličani.

In ta konec tedna oba prestopita in prinašata svež pogled. Smo tudi po mlaju, tako, da Luna raste. Jupiter je prestopil v bika že na začetku tedna in Merkur se je obrnil direktno.


Res je občutek, da se stvari premikajo. Če smo pozorni lahko čutimo te spremembe znotraj in zunaj nas. Toliko sprememb je na nebu, da se bodo sigurno na nek način dotoknile vsakega od nas.

Seveda je potem ta cela kolobocija (o tem sem pisalal že v začetku tedna), ki jo planeti takoj po prestopu naredijo v povezavi s Plutonom, ki je trenutno še vedno na začetku vodnarja, vse skupaj pa so vpleteni tudi Lunini vozli …

V glavnem ni da ni.


Vendar danes bi bila rada predvsem osredotočena na pozitivno. In pozitivno v resnici vedno nekje je. Včasih malo bolj v ozadju drugič pa v prvi vrsti. Vedno pa je tukaj nekje okoli nas, samo razpoznati ga je treba.


S Soncem v dvojčku se stvari vsekakor sprostijo, energije so zračnejše in s tem precej bolj gibljivo pretočnejše.

Mars pa v levu zažari (lahko tudi v na trenutke naporno samopomembnost, ampak je vseeno dobrodošla sprememba).


Že v začetku tedna sem govorila o opolnomočenju, ki ga lahko prinesejo te intenzivne energije. Jaz bom poskusila izkoristit vplive za to, da (ponovno) aktivnejše začnem s telesno vadbo (to je moja večna borba same s seboj ;))


Drugače pa malo družabnosti (Sonce v dvojčku), tekmovalnosti (Mars v levu) pa zraven se še malo pokazat (spet Mars v levu) … če drugega ne, dajmo nase nekaj rdeče bojne barve (v stilu Marsa) in pojdimo v akcijo.


Možnosti je neomejeno, samo aktivirajmo se. Nasprotnika si pa lahko najdemo v sebi in recimo premagamo včerajšnjega samega sebe ali pa si najdete konkretnega drugega, tukaj bi predlagala malo več zavestne previdnosti, ker stvari grejo hitro lahko v napačno smer …Obarvajmo si vikend po svoje.

Zvezdni pozdrav,

U.Za vse tiste, ki vas “skrbi” kje so e-novice 😉

V izdelavi in vsekakor pridejo najkasneje jutri (v nedeljo).

Tale današnji zapis je pa posvečen Mateji, ker mi je bila v navdih 🙂 Hvala 🙏🎨 Paint me the World

Sabina Szałankiewicz, Poland


112 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page