top of page
Search

Gledam v nebo: Vikend po polni Luni 🌕

Od petka, 12. avgusta do nedelje, 14. avgusta


Napetosti polne Lune počasi popuščajo ostaja pa oteženost, ki bo verjetno pri večini od nas držala še ves ta konec tedna.


🪷 Počasi in z občutkom do sebe, do svojega telesa, vstopimo v naslednje dni. Vzemimo si nekaj več počitka, od dela in tudi pretiranega razmišljanja ter skrbi.


Življenje je kakršno je, občasno težje spet drugič na srečo tudi lahkotnejše. Vse mine in konec koncev tudi mi, čeprav neradi o tem razmišljamo.

Na določene stvari enostavno nimamo vpliva, ne glede na to, kako zelo bi si želeli, da bi ga imeli.


Znati se prepustiti občutkom znotraj nas ter si dovoliti sprejeti življenje takšno, kot je, je največja umetnost vsega.

Po mojem mnenju.

In zanjo je potrebna vsakodnevna zavestna praksa. Morda enkrat postane samoumeven naraven način življenja, tega (še) ne vem … Upam, da ja 💙


To ne pomeni, da ne čutimo bolečine, teže, strahu … To pomeni le, da spustimo vsa ta čustva in občutke, da grejo skozi nas, naše telo in jih ne poskušamo kontrolirati.

Pustimo si solze, krik nemoči in napora. Potem pa gremo naprej.

In ponovno se naravnamo k majhnim stvarem, ki nas razveselijo in nam narišejo nasmeh na obraz, da ponovno začutimo hvaležnost, ker živimo.

Čisto in preprosto samo zato💫


🐠Tole je že uvertura v večerne ribje energije, ki nam jih prinaša konec tedna in se nam ponuja energijska pomoč pri prepuščanju in spuščanju vseh napetosti zadnjih tednov.

Bodimo prijazni do sebe in z razumevanjem do vseh človeških različnosti okoli nas.


Zvezdni pozdrav,

U.


🎨Tamara de Lempicka - The Sleeper, 19305 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page