top of page
Search

Gledam v nebo: Vikend z Luno v dvojčku 🌙

Od petka, 19. avgusta (14:05) do ponedeljka, 22. avgusta (02:28)Konec tedna bo zaznamovala zračna energija Lune v znamenju dvojčka, ki se ji je danes pridružil še Mars.

To smo čakali, da se energija, ki nas aktivira v življenju nekoliko prevetri ter sprosti in da spet čutimo več lahkotnejšega zagona.


Vse to pride danes in res bo prišlo, kot olajšanje.

Med drugim tudi Mars zapusti fiksno znamenje, kjer je spodbujal in aktiviral napornejše vplive, s tem mislim predvsem Saturna in Urana ter letos tudi točke mrkov.

Marsa čaka dolgo popotovanje po dvojčkih, saj se jeseni v tem znamenju obrne retrogradno. Več o tem sem za vsako ascendentno znamenje posebej že govorila v zadnjih e-novicah, nekaj malega pa bom tudi napisala in objavila še tukaj - verjetno še danes.


To je dolg vpliv, ki ima seveda svoje prednosti in slabosti, vendar to za ta vikend ni zares pomembno. Te dni je predvsem dobrodošla sprememba.Res pa je, da se v nedeljo dopoldne dovrši tudi povezava med Merkurjem in Neptunom, ki nas dela v najboljšem primeru zasanjane in z močno domišljijo.

Je pa to tudi zelo razpršena in varljiva energija. Vsekakor ni priporočljivo podpisovati pomembnih dokumentov te dni, hitreje lahko nekaj pomembnega spregledamo ali pa enostavno ne vidimo jasno.

Neptun nam zamegli pogled ali še pomembneje naš razum. Vsekakor je pomembno, da smo previdnejši na cesti in pri vseh stvareh, kjer je čisto praktična natančnost in zbranost pomembna. Hitreje se lahko zgubimo v razmišljanju in sanjarjenju ali pa nekoliko lebdeče raztreseno delamo sto stvari naenkrat (Mars je že v dvojčku) in nismo pozorni na tisto eno na katero bi res morali biti, kot je vožnja recimo.

Vpliv je najboljši za odklop ali pa vklop domišljije. Za stvari, by kjer je bolj pomembna ustvarjalnost in navdih, kot pa konkretni podatki in logika.Zvezdni pozdrav,

U.🎬 Naslednji teden bom poslala e-novice za tokratni mlaj v znamenju device za vsako ascendentno znamenje (podznak) posebej. Če še niste prijavljeni se lahko na povezavi:

Če kdo še želi zadnje e-novice v katerih govorim o daljšem vplivu Marsa v dvojčku (za vsako znamenje posebej) mi naj piše na mail in mu jih bom naknadno poslala.


Gustav Klimt, Water Serpents I, 1904


29 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page