top of page
Search

Luna v biku in dnevi pred nami🌙

Gledam v nebo: Luna v biku in dnevi pred nami🌙


Pred nami je še Lunin mrk (danes, ob 12:03) potem pa se od njih za nekaj časa poslavljamo.

Precej nestabilni časi, to čutimo znotraj in zunaj nas. Morda se pojavijo intenzivnejše sanje ali pa enostavno neprespane noči, ki so pogostejše ob ščipu.


Prav tako je lahko močan notranji občutek, da se nikamor ne premaknemo, da stojimo na mestu.

Si pa želimo premika, ven iz določenih ujetosti v katerih smo se znašli.

To v trenutni situaciji na nebu ni nič nenavadnega. Pustimo, da se razburkane vode še nekoliko premešajo potem pa bo počasi prišel čas za konkretnejše korake.


Tisti, ki ste že brali o retrogradnem Marsu veste, da je verjetneje, da gremo v akcijo za nekaj za nazaj. Morda, da si kaj izborimo, določeno stvar ponovno skomuniciramo ali pa enostavno naredimo stvari, ki smo jih že dolgo odlašali.

Ker govorimo o Marsu je vedno potrebno nekaj več akcije in truda ter zagnanosti. Če se bomo lotili tiste stvari, kateri je ta energija namenjena, bomo čutili tudi dovolj zagona.

Ne bo občutka, da delamo nekaj na silo - bo pa potrebno še vsaj malo potrpljenja (ker Mars se sicer začne ponovno premikati te dni, vendar počasi).


Razmislimo ali pa samo opazujmo kaj se te dni še dogaja znotraj nas ter katere tematike in vsebine se odpirajo. Morda se zelo različne in se potem nekoliko zaletavamo zdaj v eno pa spet v drugo - to ni konec sveta - to samo pomeni, da še nismo čisto gotovi kam usmerjati naso pozornost in energijo.


Bistveno je da nas to preveč ne živcira in jezi, ampak vzamemo to za del naše poti in izkušnje.


Jaz recimo, se med drugim, nekako lovim te tedne kako nadaljevati pisanje astroloških vplivov. Verjetno ste opazili, da pišem manj. Nekako potrebujem reorganizacijo na tem področju pa se zaenkrat lovim kako in kaj.

Seveda bi rada to čimprej rešila in spet našla nek svoj tempo, ki mu bom sledila in ki mu posledično lažje sledite tudi vi … pa nekako ne gre, ne še takoj.

Potrebujem pa potrpljenje in zaupanje … da se bodo stvari sestavile.


Počasi bo Mars ponovno pridobil na hitrosti in lažje bomo preurejali in urejali stvari za nazaj. Res je ta novemberski čas še močno prepleten z Neptunom, ki nekako megli in raztaplja to našo akcijo.

Ali je nekaj možno in oprejemljivo bo verjetno zares jasno šele proti koncu novembra, do takrat pa bodimo čim bolj ustvarjalni ter prilagodljivi in se občasno prepustimo tudi domišljiji.

Predvsem se ne navežimo preveč na vse mogoče ideje. Vse ne bodo imele perspektive.

Že v drugi polovici novembra pa bo postajalo veliko bolj jasno katere so zares izvedljive (Mars se pomakne iz kvadrata z Neptunom v trigon s Saturnom).



Bodite dobro, zvezdni pozdrav,

U.




39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page