top of page
Search

Nebesni vplivi, ki bodo zaznamovali letošnji konec poletja

🌾 Sonce je prestopilo v devico in se pridružilo v tem znamenju zelo učinkovitem Merkurju (sploh, če ne pretirava z “multitaskingom” in se ne zatika preveč v podrobnosti).

Vsekakor je to dober čas za organiziranje naših obveznosti in ponovno ustvarjanje konstruktivne in učinkovite dnevne rutine.

Če se izognemo pastem device - preveč vsega in prevelike kritičnosti do sebe in drugih - smo lahko zelo produktivni v tem času.


Zna pa se zgoditi, da bomo zaradi pestrega dogajanja na nebu, deviški vpliv čutili nekoliko bolj v ozadju.


V tem času se srečata tudi ognjeni Mars in hladen Saturn. Oba sta že zelo počasna saj se pripravljata na (navidezno) spremembo gibanja - Mars retrogradno in Saturn ponovno direktno. Tako, da bosta konec poletja in začetek jeseni preživela v neposredni bližini (od 25. do 28. stopinje) in zato ves čas v medsebojnem trenju.

Mars v ovnu nam prinaša veliko aktivne, v tem obdobju pa lahko tudi agresivne energije, sploh, ker bo vse bolj čutil omejitve s strani močnega kozorogovskega Saturna.

Omejitve in z njo frustracije bodo naš vsakdanjik in močan bo občutek v nas, da želimo naprej pa ne moremo.

Zato bo zelo pomembno, da se znamo ustaviti tudi sami, ne le takrat, ko smo primorani.

In da znamo, kljub vsemu, ohraniti svoj notranji mir.


Tudi, če ne bo šlo (in verjetno ne bo) vse po planu, obstaja možnost, da se bodo, z vztrajnostjo in potrpežljivim sprejemanjem trenutnih situacij, stvari počasi konstruktivno odvile.

Ravno tako pa je možno, da je za nekatere projekte enostavno prav, da se ne odvijejo ... in nas v prihodnosti čaka nekaj boljšega ... čeprav to v tem trenutku težko vidimo in sprejmemo.

Pomembno je, da ne rinemo za vsako ceno z glavo skozi zid in tako zaidemo v še večje težave.

Trenirajmo svojo potrpežljivost. 😉


♍️ Ves ta čas pa nam bosta Merkur in Sonce v devici pomagala, da smo učinkoviti in prilagodljivi v vsakdanjih opravilih ter spodbujala v nas pomembnost tega, da se osredotočimo na tukaj in zdaj.

Vsak dan posebej. ⭐️


Foto: Asha Podgornik
482 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page