top of page
Search

Tedenski horoskop od 25.7. - 31.7.

*Tedenski horoskop pišem na podlagi ascendentnega znamenja - podznaka.Ascendent (podznak) v znamenju ovna


Teden boste začeli z navdihujočo energijo znotraj vašega doma ali na splošno v zasebnem življenju. Lahko bo pa tudi precej pretiravanja. Težave glede financ so vse bolj očitne. Zaradi tega lahko pride tudi do ostrih besed. Situacija zna biti povezana z otroci. Želje bodo vsekakor velike.


V četrtek se dovrši mlaj v levu in naznanja nove začetke na področju kreativnosti, zabave, hobijev in otrok. Vsega tistega, kar vas razveseljuje v življenju. Na začetku bo čutiti veliko entuzijama in napredka, vendar stvari ne bodo šle po planu. Vaše avtentične ideje bodo zaustavljene s strani širše družbe, težave pa lahko nastopijo tudi iz čisto finančnega vidika. Morda nekoliko nepričakovano. Celotna situacija bo precej stresna za vas. Na trenutke se boste čutili nemočne. Pazite da se iz te nemoči ne poslužite kakšnih taktik, ki niso najbolj fer do ostalih vpletenih.


Tudi konec tedna ne bo veliko boljši, morda lahko z borbenostjo in delovnostjo do neke mere rešite situacijo. Spet je možnost frustracij in prepirov. Imejte v mislih kje je meja med borbenostjo in vsiljevanjem svoje volje.

Pred nami so tedni, ko bo enostavno potrebno vzeti življenje, tako, kot je in se do določene mere prilagoditi ter  obenem kljub vsemu ne obupavati, ampak se spopasti s situacijo. To pa ovni vsekakor znate.

   Ascendent (podznak) v znamenju bika


Biki boste v prijetnih energijah začeli nov teden. Lahko se vam na trenutke vzbudi prevelika dramatičnost in čustvena hektika. Vendar bo vse predvsem pozitivno, morda nekaj pretiravanja. Luna v znamenju raka vas bo dodatno pomirjala in vam nosila občutek stabilnosti, vsaj za trenutek, saj je to v tem času največ, kar lahko dobite pa še to je pogosto zelo varljivo, kot ugotavljate. Ves čas čutite potiske v spremembe in vznemirljivo energijo, ki vas destabilizira in vam jemlje občutek varnosti. Edina stalnost so spremembe je mantra za vas ta čas.


Mlaj v znamenju leva nosi novo navdihujoče zagonsko energijo v vaše zasebno življenje. Prvi občutki bodo zelo pozitivni, kasneje pa se bodo stvari začele komplicirat. Ne da se vsega, čutili boste pa pritisk iz vseh strani in da bi morali. Želja po osvoboditvi bo velika. Lahko se zgodi, da ob vsej napetosti naredite dokaj nepričakovano potezo, ki bo presenetila vse.


Konec tedna bo nekoliko mirnejši in strukturiran, lažje se boste povezovali in našli tiste dele znotraj sebe in v okolici, ki vas razveseljujejo ter pomirjajo.Ascendent (podznak) v znamenju dvojčka


Dvojčki boste teden štartali v razmišljanju o financah, zelo verjetno je, da vam gre dobro in da ste imeli v zadnjem času določen dotok, ki vas je razveselil. Luna bo ta občutek zadovoljstva le še stopnjevala. Lahko, da si boste privoščili kaj novega, verjetno kaj lepega in ne samo uporabnega. Ognjena energija je vse bolj prisotna in vas podpira s strani vašega mentalnega delovanja in tudi povezovanja s prijatelji in okolico. Priložnost je, da nekako zasijete v tem času. Boditi le previdni komu zaupate in ne verjemite čisto vsakemu, ki se pojavi na vaši poti.


Četrtkov mlaj bo naznanjal nove začetke na področju učenja, vsakodnevnih ritualov in lokalnega prostora. Lahko je tudi povezano z vašimi sorodniki, brati ali sestrami. Vsekakor je to tudi področje, ki je obenem podvrženo napetostim in spremembam. Tako da bo neka mešanica vsega in bo potrebno precej dvojčevske spretnosti, da se čim bolj konstruktivno pripeljete iz tega obdobja. Izkoristite svojo mentalno hitrost in zmožnost, da se prilagodite različnim situacijam.


Konec tedna se ne pustite speljati v prepir, saj boste težko zmagovalci, ravno tako pa tudi ne boste našli zadovoljivega kompromisa. Tematike so lahko zelo ideološke in zato še bolj pereče. V vašem kreativnem ognju ste lahko precej hladno ustavljeni.Ascendent (podznak) v znamenju raka


V začetku tedna vam bodo energije Venere in Jupitra prinašale navdihujoče in pozitivne razplete. Počutili se boste dobro. Morda bo povezano z vašo kariero ali pa statusom na splošno. Vsekakor je to vaš čas, da zasijete in se pokažete.  K temu bodo seveda botrovale tudi vse preostale povezave iz znamenja leva, ki še posebej blagodejno lahko vplivajo na vaše finance. Morda boste obdarjeni ali pa samo zelo zapravljivi. Vsekakor boste dobili kaj lepega ali pa si boste privoščili nekaj posebnega. Vse te oh in sploh energije pa se lahko prav hitro obrnejo in vam začnejo povzročati stres. Ni vse zlato, kar se sveti - bi lahko rekli za ta teden.


Luna, vaša vladarica je vse manj vidna na nebu in je tik pred novim rojstvom. Vzemite si čas za počitek pred svežim začetkom. Tokratni mlaj bo za vas naznanjal nove začetke na področju financ in resursov. Štart bo vsekakor obetajoč in boste z njim zelo zadovoljni. Morda se boste inovativno lotili nekih novih projektov, ki bodo tudi finančno donosni. Vsekakor je dobro biti nekoliko previdnejši in ostati trdno na tleh, saj v naslednjem obdobju lahko pride tudi do nekih nepričakovanih izdatkov.


Po vseh čustvenih dramah, ki jih nosita tokratni četrtek in petek bo pred vami nekoliko mirnejši konec tedna. V vašem okolju, kjer se počutite domače. Komunikacija pa je še vedno lahko težavna, sploh tista, ki odpira tematike moje in tvoje ter skupno.   Ascendent (podznak) v znamenju leva


Vaš čas je naposled prišel. Zasijali boste na odru življenja, tako, kot znate le levi. Sploh ta naslednji teden bo ognjevit in navdihujoč. Teatralno se boste lotili vseh svojih podvigov in občutek bo, da vas nihče ne more ustaviti.

No, ja. Na žalost bo to samo občutek. ne postanite preveč prevzetni, ker se bodo energije hitro obrnile in se boste znašli v situaciji, ko se boste morali tudi vi prilagoditi. Prilagajanje pa ni vaša močna stran.


Sredi tedna se dovrši mlaj v vašem znamenju. Novi začetki, ki bodo predvsem pozitivni, navdajali vas bodo z optimizmom. Ampak kakor sem že omenila svetujem vseeno nekaj previdnosti, ker enostavno letošnje poletje ne bo šlo brez zapletov. Vsekakor ne bo šlo tako širokopotezno, kot bo kazalo na začetku. Štartajte na polno in z vsemi svojimi aduti, ki jih imate, znotraj sebe se pa vseeno pripravite tudi na možnost zapletov in zastojev, na ta način boste pripravljeni in jih boste lažje zaobšli ali našli novo rešitev. Te vedno so, tudi, če ne vsakič in vsaj na prvi pogled take, kot bi si jih želeli.


Konec tedna boste besede bolj skrbno izbirali ali pa bi bilo vsaj dobro, da jih, ker se verjetno kakšni besedni spopadi ne bodo končali vam v prid. V svoji zelo levovski poziciji boste hladno zaustavljeni, velika verjetnost je, da se to dogaja znotraj partnerskih odnosov, zato ste lahko še toliko bolj občutljivi.Ascendent (podznak) v znamenju device


Za device vse bolj prihaja v ospredje čas, ko potrebujete čas zase in več odklopa od vsega. Problem bo, ker bo videti, da vam to, kar nekako ni namenjeno, če ne drugo, vam vaše lastne misli ne bodo dale miru. Ne pozabite, da je to ena od redkih stvari na katero lahko predvsem sami vplivate.


S četrtkovim mlajem bo priložnost za nove začetke in morda tudi kakšno sprostitveno prakso, ki vam bo nosila več notranjega miru in stabilnosti. To vsekakor potrebujete. Če boste potrebovali spodbudo in razumevanje se obrnite na prijatelje in ljudi, ki imajo podobne poglede na življenje, kot vi. Ti vam bodo v veliko pomoč in podporo.

Po drugi strani pa z določenimi ljudmi lahko hitro pridete v spor glede prepričanj in življenjskih filozofij. Lahko so to ljudje iz vaše okolice, morda sorodniki, ki so nekako neizbežno del vašega sveta, ne delijo pa z vami vaša prepričanja in poglede. Te situacije vas lahko precej utrujajo, zato se jim je še najbolje izogniti, če se le da.


Konec tedna boste vse te pritiske zelo čutili tudi na telesu in ne samo čustveno. Pustite si zadihati in si dajte čas, saj prihaja obdobje, ko se boste počutili bolje in boste tudi lažje sodelovali z okolico.Ascendent (podznak) v znamenju tehtnice


Tehtnice še vedno osrečujejo odnosi, obenem pa imate zaradi njih tudi vse več težav in zapletov. Verjetno se večinoma vrti okoli skupnih financ in resursov. Morda pa gre tudi za to, da gre partner čez določene resnejše situacije in mu stojite ob strani. To vam ni težko. Trenutno se najbolje počutite v vlogi tistega, ki poskrbi. Tako vas tudi vidi svet okoli vas. Začetek tedna bo popolnoma obarvan v te sentimentalne energije, ki vas bodo navdihovale. Kasneje se stvari nekoliko obrnejo, vse skupaj postane precej bolj ekstrovertirano in obenem tudi zapleteno.


Nov začetek vas čaka na področju, ki je povezan s prijatelji, zavezniki ter širše družbenim. Ali pa tudi z vašimi sanjami in željami za prihodnost. Sanjajte na veliko, začetek tega mlaja je tako zelo naklonjen tem širokopoteznim in veličastnim načrtom. Zapleti seveda niso daleč zadaj in verjetno ne boste tokrat uspeli vse po tehniško harmonizirat in uskladit. Se boste pa trudili. Dobro je le, da ocenite do kam se je dobro trudit in katere stvari enostavno spustit, ker vam le jemlejo energijo, ni pa nobenega konkretnega rezultata.


Konec tedna bo precej bolj praktično in ozemljeno obarvan. Najbolje pa bo, da stopite korak nazaj in z varne perspektive pogledate na celotno situacijo. Dobili boste dober vpogled in si dali čas, da malo zadihate, preden se ponovno vržete v akcijo.Ascendent (podznak) v znamenju škorpijona


Škorpijoni ste sredi precej intenzivnega obdobja. Na trenutke je občutek, da gre le malo stvari po planu in je precej naelektrenega ozračja. Odnosi niso enostavni in ne glede na to, kako se hočete prilagoditi, vas prej ko slej nekaj spravi s tira. Verjetno ravno ta poskus prilagajanja, ki z nekega vam neznanega razloga, na drugi strani ni sprejet, kot to, ampak kot nekaj, kar situacijo še nekoliko bolj frustrira.


S četrtkovim mlajem prihajajo novi začetki na področju vaše kariere in javnega življenja. lahko da se vam odpirajo nove priložnosti, ki pa nosijo tudi veliko izzivov in nepričakovanih sprememb. Vsega je to poletje, dobrega in tudi napornega. Verjetno še najmanj počitka. Na katerega je pa res dobro, da ne pozabite v teh aktivnih in stresnih časih, saj vas tudi vaše telo vse bolj opominja, da bo imelo kmalu preveč. Bremena prihajajo od vsepovsod in na vas je, da se odločite katera so res vaša za nosit, ter predvsem tudi to, da na stvari pogledate nekoliko objektivnejše in ne toliko čustveno ter osebno. Pogosto je to težko, vendar je tisto, kar nam dolgoročno pomaga, da smo bolj konstruktivni in obenem lažje zaznamo kje so naše meje.   


Konec tedna boste bolj ozemljeni ter praktični in s to energijo tudi narvnani k povezovanju.Ascendent (podznak) v znamenju strelca


Teden boste začeli čustveno obarvano. Lahko je več občutkov anksioznosti in tudi strahov, ki morda niti niso prav zelo utemeljeni. Ob vseh drugih poživljajočih energijah zna biti, da to niti ne bo toliko v prvem planu za vas strelce. Vendar je vseeno dobro, da prepoznate te občutke in ne bežite pred njimi, saj boste potem tudi lažje in konstruktivnejše delali z njimi, ko se jim ne bo dalo izogniti. Lahko se pojavijo tudi kakšne skrbi v povezavi s partnerjem ali pa se določen plan ne izide tako, kot ste si zamislili.


Mlaj v četrtek bo za vas zelo poživljajoč in optimističen. Vpet bo v vaše osnovno pozitivno naravnano gledanje na svet in vse okoli vas. Začelo se bo vsekakor dobro, kasneje pa se lahko hitreje kaj zalomi. Obdržite svojo optimistično narvnanost in pojdite kamor vas življenje vodi, to strelci znate, saj ste najbolj prilagodljivi od ognjenih znamenj. Obenem pa tudi zelo dobri pri tem, da najdete rešitve za nastale težave in da znate stvari obrniti v pozitivno. To je v tem času zlata vredno.


Konec tedna bo precej bolj ozemljen in tudi praktičen. Ponovno lahko ugotovite, da vas stik z naravo najbolj pomirja. Tam kljub hektiki najdete največ notranjega miru. Še vedno je precej ognja v zraku in določene debate so lahko precej neprijetne, vendar tudi neizogibne. Z mirno notranjo naravnanostjo pa boste zvozili tudi mimo teh čeri.Ascendent (podznak) v znamenju kozoroga


Pred kozorogi je lep začetek tedna, ko boste čutili naklonjenost partnerja. Morda vi ne boste popolnoma v tej energiji, ampak je dobro, da zaznate ta trud in tudi željo po nežnosti ter tega ne spregledate. Partner vam bo hvaležen in v resnici boste še zelo potrebovali njegovo podporo v naslednjih tednih.


Določene napetosti se bodo oblikovale s tem mlajem, ki bodo verjetno povezane z družino in financami. Neke krizne situacije s katerimi se bo potrebno spopadati. Na začetku bo kazalo na zelo hiter razplet, vendar bo velika verjetnost, da je to le ta prvi optimistični pogled, za njim se pa skriva daljša zapletena zgodba, ki ni nova in niti ne bi smela biti tako presenečenje pa vendar bo nekako vzklila nepričakovano.

Vaša stališča so zelo trdna, vendar se boste tokrat znašli v situaciji, da jih morate zagovarjati. Vse kaže, da bo obveljala vaša, poskušajte pa najti kakšno srednjo pot, ker bo to dolgoročno najboljše za vse. Četudi pa je jasno, da imate trenutno premoč in če boste zares hoteli bo vsekakor vaša beseda prevladala. Vsaj tokrat. Za naprej pa ni nič zagotovljeno … Življenje včasih zahteva spremembe in tudi spreminjanje določenih stališč, ker rastemo in je to naravno, nič ne ostane za vedno enako. Tudi za kozoroge ne.


Konec tedna bo ozemljen in praktičen, lahko, da boste razmišljali o smislu in filozofijah življenja in obstoja. Morda je najbolje, da v roke vzamete kakšno dobro knjigo.Ascendent (podznak) v znamenju vodnarja


Začetek tedna bo za vodnarje delavno naravnan. Vendar vam bodo šle naloge dobro od rok, ne bo vam težko, s sodelavci boste imeli prijetne in harmonične odnose.


Tokratni mlaj za vas naznanja nove začetke na področju odnosov. Čutiti bo zanos in navdušenje, morda bolj s strani partnerja, kot pa konkretno od vas. Vi se te dni pogosto držite svojih trmastih načel in ste, kar precejšnji zalogaj. Imejte v mislih to. Pogovor je tisto, kar vas bo razorožilo, saj zelo radi poveste svoje ideje in poglede na svet. Poskušajte le ne preveč zatikati za vsako stvar in dajte prostor tudi drugim, da imajo svoje mnenje in da ga tudi povejo. Seveda ste se v tem trenutku znašla dva podobno trmasta primerka, vsak na svoji strani in vsak s svojim prav. Lahko se vam zdi perspektiva z druge strani preveč egocentrična in premalo široka v svojem pogledu. Vendar priznajte, da je lahko tudi kaj drugega, recimo avtentična. To je zelo pogosta levovska perspektiva, avtentična in srčna in ko ji damo možnost ter podporo, da zasveti, bo zasvetila na vse, ne samo nase, kar pa ji hočete vi vodnarji na začetku očitati.

Drugi zorni kot je vedno odlična stvar in tega se vodnarji dobro zavedate. Vzemite tudi te levovske ideje za take in spoznali boste, da prav zato v vas lahko hitro vžgejo inovacijsko iskrico. To pa je pravzaprav nekaj najlepšega, kar se vam lahko zgodi, kajne?!Ascendent (podznak) v znamenju rib


Ribicam se v naslednjem tednu obeta vse več obveznosti in dela. Bo pa vse tja do konca tedna energije nekoliko manj, saj smo pred mlajem. Vsega se boste sicer lotevali navdušeno in strastno, vendar bo potrebno tudi malo varčevati z močmi, ker se obeta, kar precejšnji vrtiljak energij, ki ne bodo vedno najbolj prijazne. V začetek tedna boste zaplavali romantično in na plavutkah ljubezni. Morda boste na trenutke že kar malo preveč sladkobno očarljivi. Kljub vsem tem energijam se vam pa prav lahko zgodi, da se vam kaj pokvari ali pa da hitreje skočite v nesporazum s sosedom. Morda bratom ali kakšnim drugim sorodnikom.


Četrkov mlaj napoveduje nove začetke na področju dela, lahko, da boste pretiravali in se hitreje izčrpali ali pa da boste vsaj čutili precej teže okoli tega koliko je še za postoriti. Začetek bo zagnan, kasneje pa bo vse več zastojev in preprek na tej vaši poti. Kakšno stvar bo treba opustiti in spet drugo zapeljati popolnoma drugače, polno bo nepredvidenih stvari. Nič ne de, ribice ste prilagodljiva bitja in znate plavati s tokom. Tokrat bo to vsekakor potrebno.


Konec tedna boste okupirani s partnerjem ali pa vsaj z odnosi ena na ena, kakršnikoli že to so. Lahko se zgodi, da bodo energije nekoliko bolj resne, morda bodo na sporedu le resnejše debate ali pa boste začutili tudi nekaj več hladu v odnosih.
137 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page