top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v vodnarju 🌙

Od četrtka, 14. julija (10:13) do sobote, 16. julija (10:18)


Luna se v vodnarju približuje vladarju tokratne polne Lune - Saturnu. Ozemljitev, ki jo je polnost prinesla nas pelje proti zračnemu domu Saturna. Retrograden je obrnjen navznoter v našo notranjost in preteklost.

Katere so stvari, ki že dolgo čakajo na svojo izvedbo?


🪐 V vodnarju je bolj naklonjen odprtemu idejnemu razmišljanju, vendar mora obstajati koncept in trdna struktura, ki ima svojo težo. Da ni vse skupaj le še ena “nemogoča” in “neuresničljiva” ideja med mnogimi.

Seveda je v svoji saturnovski zahtevnosti to lahko tudi minus, neka potencialna iskrica, ki ima v sebi veliko kreacijo, gre lahko zaradi prevelike zahtevnosti mimo nas, kar smo saturnovsko melanholični in nastrojeni proti vsemu novemu in drugačnemu.

Ni enostavno prepoznati kdaj slediti Saturnu in kdaj se mu upreti in ne glede na vse nadaljevati po neuhojeni in neobičajni poti.


🏛 Jaz sama čutim saturnovski vpliv in globoko zaznavam tudi to, da je čas, da mu sledim, naredim tisto, kar je treba, kar življenje zahteva od mene, zadostim strukturnim in družbenim okvirom in s tem zadovoljim tudi Saturna znotraj sebe.


⚡️Za nekatere od vas pa je ravno obratno, čas za radikalne spremembe, obrate in upor. Pomembno je, da prepoznamo te notranje sile in se zavestno odločimo kateri čas je za nas, ker če se ne bomo, nas bo vleklo, enkrat sem, drugič drugam in bo zelo malo konstruktivnih rezultatov.

Uran je pomemben del našega življenja, tisti princip, ki razbije rutino, lahko zelo dramatično, stresno, lahko tudi šokantno, vendar jo, razbije!

Na koncu to ni niti več naša odločitev, če se spremembi upiramo predolgo, nas postavi pred dejstvo in življenje se odvrti, ne glede na to kaj mi hočemo.


🌄 Vendar vedno se po vseh uranovskih spremembah ponovno vračamo k Saturnu, da lahko nekaj ponovno zgradimo.

Nekaj novega in drugačnega, vendar če hočemo, da tudi trdnega, potrebujemo Saturna.



Zvezdni pozdrav,

U.


🎨 William Haskell, contemporary american artist



17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page