top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v devici🌙

Od sobote, 27. novembra (03:10) do ponedeljka, 29. novembra (09:54)

✨Luna je ponoči prestopila v znamenje device. Pred nami je deževen konec tedna, ko se bomo še prej in lažje lotili urejanja, pospravljanja in organiziranja. To nam bo danes nosilo največ zadovoljstva. Vseeno te dni čutimo večjo razpršenost in da se nekako težje orientiramo in fokusiramo. Naše misli in posledično dejanja bodo hitro lahko preambiciozno ali preširoko zastavljena in na koncu ne bo pravih rezultatov.

Merkur pa se medtem vse bolj približuje Soncu in čaka na svoj tokratni preporod. V teh dneh, sploh nedeljo in ponedeljek, bomo s pozornostjo in zavestnostjo, kljub vsemu lahko doživeli nek uvid ali spoznanje. Mogoče se nam bo razjasnil določen načrt ter bomo dojeli nek širši smisel in našo osebno pot kako naprej.✨


Lep konec tedna vam želim.

U.


🦋Naslednji teden prihajajo že nove astrološke e-novice, ki bodo namenjene še drugemu mrku v tem obdobju, tokrat Sončevem. Govorila bom o mrku na splošno in pa za vsako astrološko ascendentno znamenje posebej. Če jih želite prejeti tokrat in pa vsak mesec v času mlaja in polne Lune se lahko prijavite nanje na povezavi:

188 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page