top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v devici 🌙

Z Luno v devici se še dodatno ozemljujemo in postajamo vse bolj praktični, morda tudi picajzlasti.


Danes je bil v skupnem lahko čisto prijeten dan, saj se Luna povezuje z Venero v kozorogu.

Res pa je, da se odvija tudi nekoliko manj prijetna kombinacija Sonca in Neptuna, ki v prvi vrsti v teh zimskih dneh govori o znižani vitalnosti. Hitreje lahko kaj staknemo te mrzle dni.


Z Neptunom je življenje nekoliko upočasnjeno in neoprejemljivo, se pravi ravno obratno od kozorogovsko deviškega ozemljenega vpliva. Zna se zgoditi, da so naši cilji te dni nerealni in ker se po kozorogovsko ženemo, lahko na koncu zbolimo, ker smo preterali.


V bolj prijetne Neptunovske vode zaidemo s kakšnim dobrim filmom ali s kakšno knjigo za dušo, ki odpira našega duha in spodbuja kreativnost.


Če ste nekako skeptični, če imate res čas za romantične filme in dušne knjige (Kozorogovskemu delu nas se res sliši, kot totalna potrata dragocenega časa 😉) naj spomnim na tole:

Stvarnost vsega skupaj je, da bomo imeli kozorogovsko situacijo poudarjeno še vsaj en mesec, tako, da bo še dovolj časa za učinkovitost in za zagnano delo.

Tako, da si morda te dni vseeno zavestno privoščimo malo Neptuna, da si ne bo na koncu Neptun “nezavedno” privoščil nas 😉



Zvezdni pozdrav,

U.


Foto: Huang Yuxing, Pine in the snow, 2021


10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page