top of page
Search

Gledam v nebo: Luna v devici in mlaj 🌙

Od sobote, 27. avgusta (02:24) do ponedeljka, 29. avgusta (11:44)💫 Pa smo štartali nov Lunin cikel v znamenju device, ki pa ima energijsko v sebi tudi precej nemira.

Potreba bo po hitenju in akciji. V dobrem se lahko počutimo precej motivirani, vendar nas bodo upočasnjevale različne deviške malenkosti.


🌿Deviška energija je energija organizacije, analize in priprave posamznih delov za večje korake, ki pridejo kasneje.

Ta priprava je pomembna, da na koncu lahko nekam realno pridemo in dosežemo neke rezultate. So pa vedno (pri vsakem projektu, kot vsak zase dobro vemo) s tem povezani tudi tisti deli, ki so lahko nekoliko suhoparnejši.


Te frustracijske energije bomo doživljali znotraj sebe ali pa tudi v naših odnosih, ko bo vsak od nas odigral določeno vlogo.

Na eni strani perfekcionist, analitik, organizator, kritik in na drugi ta, ki je hiter, spreten, vsestranski, ampak tudi površen.


Občutek imam tudi, da zna ta bolj dvojčevski karakter nekako pretentat deviškega, da mu podtakne določene stvari, ki se mu jih ne da delat. Bodimo pozorni na to, pri sebi in drugih, ker je recept za prepir ali pa vsaj užaljenost na deviški strani.

Lahko se znajdemo v teh vlogah v najbolj vsakdanjih in običajnih stvareh, ko eni priganjajo drugi pa bi radi nalogo res dobro opravili.

Minusi in plusi pa so na obeh straneh.


Z Merkurjem v Tehtnici je občutek, da se bo največ dalo rešiti s komunikacijo, s pogovorom o tem zakaj devica hoče natančnost in da v resnici noče kritizirati, ampak je želja v prvi vrsti pomagati - kljub temu, da hitro ostanemo z občutkom, da je predvsem kritična in naporna z malenkostmi 😉

Priložnost za Marsa v dvojčkih je vsekakor brainstorming in iskrive nove ideje, verjetno jih bo veliko, ampak devica zna med njimi poiskati tiste, ki so lahko tudi dolgoročno uresničljive.

Tako, da v resnici potrebujeta drug drugega, četudi si gresta na živce 🌿💯


Če bomo to nekako razumeli v teh dneh bomo stvari veliko lažje reševali. 🙌🧜🏻‍♀️ Ta konec tedna pa se pomika tudi Venera čez napornejše stopinje v znamenju leva. Hitreje bo prisoten občutek, da smo spregledani ali zavrnjeni. Kakršnokoli iskanje pozornosti se zna slabo končati. Energija je bolj naklonjena umiku vase in iskanju kreativne avtentičnosti znotraj sebe, ne pa zunanjemu dokazovanju.


Zvezdni pozdrav,

U.🎬 Nekaj več o energijah device in kako umirjati notranje frustrujajoče energije v posnetku iz zadnjih e-novic:


🎨A burst of silence by Vie Dunn-Harr, Oil2 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page